18 / 04 / 2024

mamak mermerciler sanayi

mamak mermerciler sanayi

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mamaklı mermercilere yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Loca İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Sarıçiçek tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Mermerciler Caddesi 'nde kuruldu.

Bursa Mermerciler OSB'de yol planı görüşüldü!

Mustafakemalpaşa Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, heyet başkanı ve ilçe Kaymakamı Mustafa Masatlı başkanlığında ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda yapıldı.

Mamak'taki esnafların tapu hasreti son buldu!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Gökçeyurt'ta tapu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi'nde tapular dağıtıldı!

Mamak büyüyor Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mamak Gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak'ta mermerciler yeni sitelerine kavuşuyor!

Ankara Mamak'ta dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık, 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 210 dönümlük alanda yapılan 300 metrekarelik dükkanlara taşınmaya hazırlanıyor.

Mamak'ta mermeciler için Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi inşa ediliyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

mamak mermerciler sanayi Haberi

mamak mermerciler sanayi

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı performansla Mamak'ın çehresini değiştiren Mamak Belediyesi, bölgenin ekonomik yapısına büyük katkılar sağlayacak yatırımların da yapımına devanı ediyor. Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor. Sanayi sitesi kapsamında ilçede dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık. 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 210 dönümlük alanda yapılan 3 yüz metrekarelik dükkanlara taşınacak. 

Sitenin yapımı tamamlanınca mermerci esnafına hem daha rahat ulaşılabilecek hem de esnaf daha verimli üretim yapabilecek. 


Ekonomik atılımlar Mamak'ı değiştiriyor Mamak ı ekonomik faaliyetlerin merkezine taşıyacaklarının altını çizen Maıııak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sanayi sitelerinin sağladığı istihdam ve kalma değerin ekonomiyi canlandıran önemli bir yatırım olduğunu kaydetti. Akgiil, "Belediye...