29 / 03 / 2024

Mamak okul inşaatı

Mamak okul inşaatı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, Açıkalın İlkokulu'nun bulunduğu alanda yapımı devam eden okulun inşaat malzemelerinin bulunduğu alanda panel çit çekilerek önlem alındı.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

Mamak okul inşaatı Haberi

Mamak okul inşaatı

Ankara'nın Mamak ilçesinde Fahri Korutürk Mahallesi Natoyolu Caddesi üzerinde yer alan Açıkalın İlkokulu'na yaklaşık 200 metre mesafe uzaklıkta bulunan yeni okulun inşaatı tamamlanıyor.  Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Açıkalın İlkokulu'nun bahçesinin de bulunduğu alanda yer alan inşaat malzemeleri, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk iki gün öğrenciler için tehlikeye neden oldu. Teneffüs arasında bahçeye çıkan öğrenciler,  inşaat demirleri ve molozları ile diğer malzemelerin yanında oynuyor. Çocuklar için büyük risk oluşturduğunu söyleyen veliler, bu duruma tepki gösterdi. Okul yönetimi ise, tepkiler üzerine inşaat malzemelerinin etrafına panel çit çekip önlem aldı.

VELİLER ENDİŞELİ

Veliler, çocukların teneffüs saatlerinde inşaat alanına girmesi durumunda görünmez kazaların yaşanabileceğini belirtti. İnşaat malzemelerinin etrafında yer alan panel çitin yeterli olmadığını söyleyen veliler, bu durumun bir an önce...