19 / 04 / 2024

Mamak Otogarı ihalesi

Mamak Otogarı ihalesi

Ulus Tarihi Kent Projesi için hayati önem taşıyan “Mamak Otogarı” ihalesi tamamlandı. İhaleyi kazanan 3’lü konsorsiyumun şartnameye göre otogarı ve 6 yolcu indirme-bindirme cebini iki yılda hizmete sokması gerekiriyor

Mamak Metro Hattı ihalesi iptal edildi! İşte iptal nedeni!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler tarafından merakla beklenen Mamak Metro Hattının daha önce gerçekleştirilen ihalesinin fahiş fiyat sebebiyle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu ihale en kısa zamanda yeniden yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Halkapınar-Otogar Metrosu'nun ihalesi yakında!

AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkapınar-Otogar arasında 2,3 katrilyon maliyetle bir metro hattı yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah yakında bu projenin ihalesine de çıkacağız" dedi...

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Mamak Otogarı ihalesi Haberi

Mamak Otogarı ihalesi

AŞTİ'yi Mamak'a taşıyacak olan Büyükşehir Belediyesi, yeni otogar ile ilgili ihaleyi geçtiğimiz günlerde tamamladı. Büyükşehir Belediyesi, Yap-İşlet sistemi ile terminal alanı olarak ayrılan 93 bin metrekarelik alanı 3'lü konsorsiyuma ihale ile 61 milyon TL'ye satarken ihaleyi alan firmaların yeni otogarı 2 yıl içerisinde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sokması gerekiyor. Yeni otogar ile ilgili proje çalışmaları sürerken saha çalışmalarının yakın zaman içerisinde başlaması bekleniyor.


6 ADET İN-BİN CEBİ GELİYOR

Vatandaşların daha rahat ve hızlı ulaşım sağlamasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kentin 6 ayrı giriş-çıkış noktasına yolcu indirme-bindirme cepleri inşa edecek. Samsun Yolu,Pursaklar Yolu, Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu ve Ayaş Yolu üzerine inşa edilecek ceplerle birlikte vatandaşlar evlerine yakın olan peronlarda indirilecek.


OTOGAR BİTİNCE ULUS BAŞLAYACAK

Mamak'a yapılacak olan yeni otogar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...