19 / 04 / 2024

Mamak''ta kentsel dönüşüm

Mamak''ta kentsel dönüşüm

Türkiye Belediyeler Birliği'nin Kırgızistan, Azerbaycan, Yemen, Bosna Hersek ve Irak gibi ülkelerden staj programı kapsamında ülkemize davet ettiği öğrenciler Mamak'ta bulunan dev yatırımları yerinde inceledi...

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Mardin Midyat'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Midyat'ta yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

Mamak''ta kentsel dönüşüm Haberi

Mamak''ta kentsel dönüşüm


Mamak Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ve bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları akademik çevrelerden büyük ilgi görüyor. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kırgızistan, Azerbaycan, Yemen, Bosna Hersek ve Irak gibi ülkelerden staj programı çerçevesinde ülkemize davet edilen öğrenciler Mamak'ta bulunan dev yatırımları yerinde inceledi. Staj programı gelen öğrenciler ülkelerinde iktisadi idari bilimler, mühendislik ve mimarlık fakültelerinde okuyan ve başarılı öğrencilerden oluşuyor. Öğrencilere, uzmanlar tarafından belediyelerin mali yapısı, yerel demokrasi ve katılım, belediyelerin sosyal hizmet faaliyetleri gibi başlıklarda seminerler veriliyor. Mamak'ta bulunan dev yatırımlar arasında yer alan Mamak Arena, Türközü Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksini yakından inceleyen öğrenciler, inşaatı devam eden Türközü Semt Stadı ve Misket Mahalle Konağı'nı da görme fırsatı buldu. Yapılan incelemelerin ardından Mamak Belediyesi'ne geçen öğrenciler detaylı bilgi aldı.


Dönüşüm...