26 / 04 / 2024

Mandarin Oriental açıldı

Mandarin Oriental açıldı

Mandarin Oriental'ın Türkiye'deki ilk oteli, Bodrum'da kapılarını açtı. Aynı zamanda grubun Avrupa'daki ilk resort oteli olan Mandarin Oriental, Bodrum, Göltürkbükü Cennet Koyu'nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alıyor...

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Mandarin Oriental açıldı Haberi

Mandarin Oriental açıldı

Dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental'ın Türkiye'deki ilk oteli, Bodrum'da kapılarını açtı. Aynı zamanda grubun Avrupa'daki ilk resort oteli olan Mandarin Oriental, Bodrum, Göltürkbükü Cennet Koyu'nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. 


İtalyan mimar Antonio Cittero tarafından tasarlanan otel, çoğu özel bahçeli ve infiniti havuzlu 109 misafir odasına sahip. Otelde, 93 ile 426 metrekare arasında değişen lüks daireler ile 550 ve 640 metrekarelik Presidential Villalar da farklı konaklama seçenekleri olarak sunuluyor. Resort otelde bir gecelik konaklama fiyattan ise 800 euro ile 18 bin euro arasında...