20 / 04 / 2024

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.



Dünyanın ve Çin'in önde gelen değerli varlık yönetim şirketlerinden Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın rezidansları, 320 oda ve ev seçenekleriyle lüks bir konutun konforunu, üst düzey bir otelin üstün hizmet ve imkanlarıyla beraber sağlıyor. 

Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğine de sahip. 

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Vista İstanbul, dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini Türkiye'ye taşırken, köklü bir Doğu felsefesi olan Çin Felsefesinin misafirperverliğini ve nezaketini de tasarım ve hizmetle bir araya getiriyor. Doğu'nun zarafetini çağdaş kentsel tasarımla kusursuz olarak buluşturan ve 'Pure Oriental Delight' imza konseptine yeni bir boyut kazandıran Wanda Vista İstanbul, Türkiye'nin en büyüleyici ve lüks oryantalist değeri olmak için hazırlıklarını yapıyor. 

Otelin iç tasarımı Wanda Hotel Design Institute tasarımcıları tarafından, Çin’in doğanın kurallarına uyma felsefesini esas alarak, sade çizgileri ve boşlukları ile otel binasının doğal bir uzantısı olarak dizayn edildi.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Vista İstanbul, barı, balo salonu, restoranı ve Çin restoranı, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, masaj odaları, Türk hamamı, saunası ve otoparkı ile eşsiz bir yaşam ortamı sağlıyor. 

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Modern ve lüks binalarıyla hızla gelişen bir bölge olan Basın Ekpres’te konumlanan Wanda Vista İstanbul, ana otoyol bağlantıları arasında yükselerek toplu taşıma araçları ile de kolay ulaşım fırsatı sağlıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, TEM ve E-5 gibi ana arterler, metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım imkanlarının yoğun şekilde yer aldığı bir bölgede yükselen Wanda Vista İstanbul, İstanbul Havalimanı’na da en yakın otellerden biri olma özelliğine sahip.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un Çin haricinde kapılarını açan ilk uluslararası yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul, Ocak'ta 320 rezidansa ek olarak 127 otel odası ile İstanbul turizmini değerlendirecek. 

Wanda Vista İstanbul’un sağlık kulübü ve fitness merkezi 

Wanda Vista İstanbul iş ya da turistik amaçlı ziyaretlerde spordan vazgeçmek istemeyenlere geniş olanaklara sahip ve sağlıklı yaşamın devamlılığına destek olan nitelikte. Wanda Vista İstanbul, 2 bin 600 metrekare alanda yer alan açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, cardio center, 2 adet grup stüdyosu ve geniş sosyalleşme imkanı sağlayan vitamin barınde yer aldığı sağlık kulübü ve fitness merkezi ile dikkat çekiyor. Ayrıca Wanda Vista İstanbul, geniş spor imkanlarını dışarıdan üyelikle de kullanabilme imkanı sağlıyor.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Vista İstanbul’da benzersiz lezzetler

Geniş içecek yelpazesiyle Bistro De Vista, özel pişirme teknikleri ve özenli servisiyle Çin mutfağının eşsiz lezzetlerinin yer aldığı Zhen Restaurant, diğer alternatifler için Restoran Café Vista ile konuklarına özel hissetmelerini sağlayacak Executive Lounge, Wanda Vista İstanbullu misafirler için sunulan benzersiz deneyimlerden bazıları.

Eşsiz bir tazelenme ve zindelik deneyimi

Wanda Vista İstanbul SPA kısmında buhar odası, sauna, Türk hamamı ve 4 adet mesaj odasıyla eşsiz imkanlar sağlıyor. Ayrıca masaj odalarından birinde jakuzi, Türk hamamı ve dinlenme alanını da içinde bulundurarak VIP hizmet sunuyor. 

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Vista Kids Club 

Wanda Vista İstanbul, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri yeniliklerin bulunduğu Kids Club tesisleriyle hem ebeveynler hem de çocuklar için keyifli bir alan imkanı sağlıyor. Çocukları renkli etkinliklerle karşılayan Wanda Vista Çocuk Kulübü, eğlenceli ve öğretici bir ortamda zamanın iyi değerlendirilmesine fırsat veriyor. Sosyal aktivitelerle günün verimli geçtiği çocuk kulübü, çocukların gelişimi dikkate alınarak özel olarak tasarlandı.

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!


Geri Dön