23 / 04 / 2024

manisa dev projeleri

manisa dev projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı 3’üncü oturumunda ilçelere yapılacak olan projeler de gündeme geldi.

Türkiye'nin dev projeleri peş peşe hizmete alınıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'ndan sonra Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu'nun 70 kilometrelik kısmının bu hafta içinde hizmete alınması hedefleniyor.

Rusya’nın dev projeleri için Türk müteahhitlere davet!

Türk yatırımcılar için Rusya’nın cazip bir ülke olduğunu söyleyen Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov, “Türk şirketleri Rusya’nın ithalat hacmindeki paylarını artırmak istiyorsa sadece Moskova’da değil, ülkenin tüm bölgelerinde aktif şekilde yer almalıdır” dedi.

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Manisa Şehir Hastanesi 27 Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin 7. şehir hastanesi olacak Manisa Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 5 yıldızlı otel konforundaki dev sağlık tesisinin 27 Ekim hizmete açılacağı açıklandı.

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un dev arsaları satılıyor!

İstanbul'daki 6 dev arsa satışa çıktı. Arsalar Beşiktaş, Bahçelievler, Başakşehir ve Bakırköy'de yer alıyor. Satışa çıkarılan arsalarda gayrimenkul projeleri geliştirilecek...

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede kente adeta altın çağını yaşatıyor.

manisa dev projeleri Haberi

manisa dev projeleri


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı üçüncü oturumu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce geçtiğimiz Cuma günü babasını kaybeden Meclis Üyesi Oğuzhan Gezer’e ve Gezer ailesine başsağlığı dileklerini ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Diyarbakır’da meydana gelen hain terör saldırısında şehit düşen 4 polis memurunu da rahmetle andı.

2017’de Dev Projeler

Meclis gündem maddeleri arasında ilçelere yapılacak projelerle ilgili İller Bankası ile kredi kullanımı konusunda Başkan Ergün’e yetki yenilenmesi konusu görüşüldü. 17 ilçeye yapılacak olan asfalttan parke taşı döşemelerine, Sümerpark Projesi’nden Sarıgöl Gençlik Merkezi’ne, Trambüs Projesi’nden Manisa Prime’a, Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’ndan Salihli Bedesten Çarşısı, Kapalı Otopark ve Meydan Projesi gibi projelerin hayata geçmesi için maddenin önemine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz...