25 / 04 / 2024

manisa dış mahalle sosyal alan

manisa dış mahalle sosyal alan

MANİSA Belediyesi Dış Mahalle’de Şeyh Fenari Camii etrafında bulunan alanı mahalle halkının hizmetine sunuyor

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Adapazarı'nda 31 mahalle dönüşecek! 

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ilçe genelinde 31 mahalle için kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa’da riskli 7 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Bursa’da riskli bölge ilan edilen 7 mahalle Elazığ’daki depremden sonra kentsel dönüşümü bekliyor.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da inşaatın 4. katından düşen işçi öldü!

Manisa'nın Soma ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaatta çalışan 38 yaşındaki Cihan Dalaklı, binanın 4'üncü katından beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

manisa dış mahalle sosyal alan Haberi

manisa dış mahalle sosyal alan

Proje kapsamında bölgede süs havuzu, oturma bankları, ışıklandırmalar ve yeşil alan düzenlemesi yapıldığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, mahalle halkına yeni bir soysal alan kazandıracaklarını söyledi.

Dış Mahalle’de Şeyh Fenari Camii yanında bulunan alan Manisa Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunuluyor. Daha önce atıl durumda bulunan alanın mahalle halkının hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, bölgeye yapılacak park alanını kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Düzenlenen alana süs havuzunun yanı sıra oturma bankları, yeşil alan ve ışıklandırma yapıldığını dile getiren Çöllü, “Kentimize yeni sosyal alanlar kazandırmak ve halkımızın hizmetine sunmak amacıyla başlattığımız çalışmalara devam ediyoruz. Bu çerçevede Dış Mahalle’de bulunan alanı da yenileyerek halkımızın hizmetine sunma kararı aldık. Burada yaptığımız çalışmalar...