20 / 04 / 2024

Manisa Dış Mahalle'ye yeni sosyal alan yapılıyor!

Manisa Dış Mahalle'ye yeni sosyal alan yapılıyor!

MANİSA Belediyesi Dış Mahalle’de Şeyh Fenari Camii etrafında bulunan alanı mahalle halkının hizmetine sunuyor



Proje kapsamında bölgede süs havuzu, oturma bankları, ışıklandırmalar ve yeşil alan düzenlemesi yapıldığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, mahalle halkına yeni bir soysal alan kazandıracaklarını söyledi.

Dış Mahalle’de Şeyh Fenari Camii yanında bulunan alan Manisa Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunuluyor. Daha önce atıl durumda bulunan alanın mahalle halkının hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, bölgeye yapılacak park alanını kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Düzenlenen alana süs havuzunun yanı sıra oturma bankları, yeşil alan ve ışıklandırma yapıldığını dile getiren Çöllü, “Kentimize yeni sosyal alanlar kazandırmak ve halkımızın hizmetine sunmak amacıyla başlattığımız çalışmalara devam ediyoruz. Bu çerçevede Dış Mahalle’de bulunan alanı da yenileyerek halkımızın hizmetine sunma kararı aldık. Burada yaptığımız çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız. Kentimize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.


Halk Çalışmalardan Memnun


         Dış Mahalle’de yapımı büyük ölçüde tamamlanan park nedeniyle memnuniyetini ifade eden vatandaşlar ise Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti. Yenilenen alanın mahalleye güzellik kattığını belirten vatandaşlar, “Daha önce atıl durumda bulunan alan, yapılan çalışmalarla güzelleştirildi. Manisa genelinde olduğu gibi mahallemize yapılan bu güzel çalışmalardan memnunuz” şeklinde görüş belirttiler.


Manisa Belediyesi


Geri Dön