19 / 04 / 2024

manisa imar planları son durum

manisa imar planları son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Cengiz Ergün: Karşı çıkanların hepsi imar istiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın imar planlarının çizimi için bakanlıktan olur yazısı beklendiğini söyleyerek, daha önce imar planlarına karşı çıkanların tamamının şimdi imar istediklerini açıkladı.

Manisa imar planı çalışmalarına valilikten destek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı çalışmalarının hızlandırılması hususunda Valilik Makamının desteği istedi.

Manisa'da beklenen imar planı çalışmaları başladı!

Manisalının, yıllardır büyük bir heyecan ve istekle beklediği imar planlarının yenilenmesi için ilk adım atıldı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Cengiz Ergün: Manisa’nın en önemli birinci önceliği imar planları!

İl bütününde yapılacak olan imar planları ile ilgili Mimarlar Odası olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu, birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Manisa imar planı çalışmaları bu yıl tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'daki imar planı çalışmalarını değerlendirdi. Manisa'nın imar planı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını söyleyen Ergün, 2017 yılı sonuna kadar imar planlarını hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

manisa imar planları son durum Haberi

manisa imar planları son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve kentin geleceğine yön verecek olan Manisa Merkez imar planlarında gelinen son nokta, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, MASKİ Konferans Salonunda gerçekleştilen toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu,  Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ünsel Gökçe, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım gösterdi.

“Tüm ekipler gayret gösteriyor”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programın açılış konuşmasını Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili...