29 / 03 / 2024

manisa muradiye sanayi bölgesi yangını

manisa muradiye sanayi bölgesi yangını

Manisa'da, Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinin bahçesinde depolanan atıkların alev alması sonucu çıkan yangın, söndürüldü. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, aynı bölgede 3 yıl önce de yangın çıktığını hatırlattı...

Belediyeden 4 taksitle satılık sanayi dükkanı!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan sanayi dükkanını satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

Manisa'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manisa 3. İcra Dairesi, Yunusemre ilçesi, Muradiye mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın ihale bedeli 11 milyon 201 bin 800 TL olarak belirlendi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

manisa muradiye sanayi bölgesi yangını Haberi

manisa muradiye sanayi bölgesi yangını


Manisa'da, Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinin bahçesinde depolanan atıkların alev alması sonucu çıkan yangın, söndürüldü.


İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, AA muhabirine açıklamasında, aynı bölgede 3 yıl önce de yangın çıktığını hatırlattı.


Bu yangının geçmişteki yangına göre daha büyük olduğunu belirten Şen, "İzmir'den gelen itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin takviyesiyle yaklaşık 3 saat süren çalışmayla yangın tamamen söndürüldü. Herhangi can kaybı ve yaralanma bulunmuyor" dedi.


Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ise yangının izolasyon malzemelerinin yanması sonucu çıktığını kaydederek, "Bereket kontrol altına alındı. Tüm ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Geçmiş olsun" diye konuştu.


Yangında, çevre fabrikalardaki işçiler zehirlenme tehdidine karşı tahliye...