19 / 04 / 2024

manisa otopark imar planı

manisa otopark imar planı

Tüketici Hakları Derneği Manisa Şube Başkanı Rıfat Asyalı, Burdur’da, Danıştay’ın cadde ve sokaklarda otopark ücreti uygulamasını iptal ettiğini belirterek, Manisa’da da ücretli otopark uygulamasının kaldırılması için Belediye'ye başvurduklarını açıkladı.

Manisa'da imar barışı için 16 bin 932 başvuru!

31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş  olan yapıların imar ve iskan sorununun çözülmesi amacıyla hayata geçirilen imar barışından yararlanmak için 16 bin 932 yapı sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Manisa'nın yeni fay hattı, imar haritalarına işlendi!

Manisa fay hattı ortaya çıkarıldı. Yeni hat imar haritalarına kaydedildi. Manisa'da imar haritalarına işlenen fay hattı doğrultusunda bina stoğu gözden geçirilecek.

Manisa'ya imar müjdesi!

Ankara’ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün Bakan Kurum’dan Manisa için imar müjdesi aldı.

Küçükçekmece Anadolu Sokak Zeminaltı Otoparkı imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Anadolu Sokak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Manisa'da öncelik imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada “İlçelerin ve kapanan beldelerin de imar planları gözden geçirilerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde revize edilecek.” dedi.

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturum toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündem maddelerini imar oluşturdu.

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

Manisa'da imar planları ivedi bir şekilde hayata geçirilmeli!

3 gündür devam eden şiddetli yağmur nedeni ile günlük yaşamın olumsuz etkilediği kentte, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tüm ekiplerini seferber etti. 

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

manisa otopark imar planı Haberi

manisa otopark imar planı


Tüketici Hakları Derneği Manisa Şube Başkanı Rıfat Asyalı, dernek binasında bir basın toplantısı düzenledi. Burdur’da otopark ücreti uygulamasının sona erdiğini belirten Tüketici Hakları Derneği Manisa Şube Başkanı Rıfat Asyalı, Danıştay’ın verdiği kararla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kararın önemli olduğunu ifade eden Asyalı, "Burdur’da Tüketiciler Derneği cadde ve sokaklarda belediyelerce alınan park ücreti uygulamasını Burdur Belediyesi sona erdirdi. Bu kolay olmadı. Burdur’daki Tüketici Haklarını Koruma Derneği’nin davası en son Danıştay’a kadar gitti. Bu 8 yıl sürdü ve bu günlerde kararı çıktı. Bu karar sonucu Burdur Belediyesi otopark ücretleri kapsamındaki uygulamayı sona erdirdi. Burdur Belediyesi şehrin ana arterlerde belirli yerlerde uygulamanın bittiğine dahil tabelalarla halka duyuruyor. Her ne kadar Burdur Belediyesi için karar çıkıyorsa da Türk milleti adına karar alındığını düşünüyoruz. Danıştay...