25 / 04 / 2024

manisa sarıhanlı baraj açılışları

manisa sarıhanlı baraj açılışları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için geldiği Manisa'da Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti. Eroğlu Manisa'ya 11 yılda çok büyük yatırımlar yapıldığını kaydetti...

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Manisa’da fay hattında inşa edilecek baraj meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa edilmesi planlanan fakat fay hattı üzerinden geçtiği bilindiği halde fizibilite çalışmaları sürdürülen baraj projesini meclis gündemine taşıdı.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

Ağır hasarlı Manisa Vahdet Camisi yıkıldı!

Manisa'da depremin yaraları sarılıyor. Bölgede ağır hasar alan Karakurt Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camisi, ekipler tarafından yıkıldı.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Karayağcı Barajı'nın inşaatı hızlandı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

manisa sarıhanlı baraj açılışları Haberi

manisa sarıhanlı baraj açılışları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin önünü kesmek, Türkiye’ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta vatandaşın gereken cevabı vereceğine inandığını kaydederek, ''Onların bir hesabı varsa, Rabbimizin de bir hesabı var'' dedi.


Bakan Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için geldiği Manisa'da Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti.


Saruhanlı AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde vatandaşlara seslenen Eroğlu, yapılacak seçimlerin önemine işaret ederek, Türkiye’ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta cevap vereceklerini belirtti.


AK Parti iktidarı döneminde Manisa’ya çok büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:


''Manisa Manisa olalı böyle hizmet görmedi. Başbakanımız buraya kesenin ağzını açtı. Ben Manisa’yı çok iyi biliyorum. Ben de bu bölgenin evladıyım, aynı zamanda fahri hemşehrisiyim. Manisa’ya her zaman gelen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Manisa...