10 / 12 / 2025
fuzul

Manisa Şehzadeler Bülent Arınç

Manisa Şehzadeler Bülent Arınç

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki, restorasyonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, iç düzenlemesi ise Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan 5 asırlık geçmişe sahip Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Şehzadeler'deki kamulaştırmalar hız kazandı!

Manisa Şehzadeler'de yer alan Çeşnigir Camii’nin çevresindeki kamulaştırma çalışmaları da hız kazandı.

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı: Iğdır Havalimanı'nın adı değişti!

Iğdır Havalimanı'nın adının "Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı" olarak değiştirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yer aldı.

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların nitelikleri belirlenecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci konut piyasasına yönelik düzenleme hazırlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Tüfenkci, '' Emlakçıların niteliklerini belirleyeceğiz. Her önüne gelen emlakçıyım diyemeyecek'' diye konuştu.

Bülent Tüfenkci: AVM'ler esnafı bitirmiyor!

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıda!

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı...

Manisa Şehzadeler'e 2 yeni tesis geliyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Yeşilköy Mahallesi ve Hacıhaliller Mahallesi'nde hayata geçireceği 2 adet çok amaçlı salonun ihalesini tamamladı.

Bülent Tüfenkci'den bankalara kredi uyarısı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TVNET’te Ahmet Rıfat Albuz’un sorularını yanıtladı. Tüfenkci, bankalara kredi uyarsında bulundu.

Bülent Güney: Her binanın enerji sınıfını belirleyeceğiz!

GN Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Güney, ''Mayıs ayından itibaren bu belgeyi almadan alım-satım ve kiralama işlemlerini yapamayacağız. Bu belge ile her binanın enerji sınıfını belirlemeye başlayacağız" dedi.

Bülent Delican'dan Uzundere'deki dönüşüme destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Uzundere'de temeli atılan kentsel dönüşüm projesi ve hayata geçirilmesi planlanan diğer projeler konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne destek verdiklerini söyledi.

Manisa Şehzadeler Bülent Arınç Haberi

Manisa Şehzadeler Bülent Arınç

Şehzadeler Belediyesi tarafından nikah ve çok amaçlı salon olarak kullanılacak Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışına Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. 



Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açılışta yaptığı konuşmada Manisa'nın da otantik yerleri olmasına karşın turist çekemediğini belirterek bir anısını şöyle anlattı: "Manisa'nın turist kaynaması lazım. Sadece Balkanlar'dan, Ortadoğu'dan ve bir başka yerden değil. Dünyanın her yerinden Manisa'ya mutlaka turist gelmesi lazım. Bunun için de onların hoşuna gidecek şeyler yapmamız gerekir....