19 / 04 / 2024

Manisadaki binalar yıkılacak mı

Manisadaki binalar yıkılacak mı

Manisa'da kentsel dönüşüm sevinci yaşanıyor. Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde Manisa'da yıkımı yapılacak bir binanın sakinleri daha modern ve rahat bir binada oturacaktan için mutlu olduklarını belirtti.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

Hoşap Kalesi'nin etrafındaki metruk binalar yıkılacak!

Van-Hakkari kara yolu üzerinde yüksek kayaların üzerine kurulan ve turistlerin büyük ilgisini çeken tarihi kalenin çevresinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Buca'da metruk binalar yıkılacak! 

İzmir Buca Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binaların yıkımı için çalışmalara başladı. 

Rize'nin 'Pisa' kuleleri tahliye ediliyor! Yıkılacak!

Rize'de, dolgu zemin üzerine 30 yıl önce yapılan ve zeminde yaşanan kayma sebebiyle yan yatmaya başlayan 4 bina boşaltılıyor. 'Pisa Kuleleri' diye anılan riskli binalar tahliye sonrasında yıkılacak.

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Avcılar'da riskli binalar yıkılacak!

İstanbul Valiliği’ne bağlı AFAD, 17 Ağustos 1999 depreminde orta hasar gören binaların yıkılması için 39 ilçe belediyesine yazı gönderdi.

Köy Enstitüsü binaları yıkılacak mı?

Köy Enstitüsü binalarının depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ta bazı bina ve oteller yıkılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş'ın askeri bölge statüsünden sivil statü olarak değişmesi gerektiğini ifade etti. Ersin Tatar, " Şehirde bazı binalar sahipleri tarafından tamir edilecek, bazıları da yeniden inşa edilmek için yıkılacak." dedi...

Manisadaki binalar yıkılacak mı Haberi

Manisadaki binalar yıkılacak mı

Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde Manisa'da yıkımı yapılacak bir binanın sakinleri daha modern ve rahat bir binada oturacaktan için mutlu olduklarını belirtti. Binanın yıkımını üstlenen Osmanoğlu İnşaatın sahibi inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin ise şehirlerin gelişmesinde kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi. 

"15 yıldır bu binada oturuyoruz. İnşaatımızı Abdullah Tekin Beye verdik. Emin ellere teslim ettik. Binamızın artık daha sağlam olacağı için mutluyuz." LİSANS BELGESİ VAR Manisa'da, 2003 yılından beri mühendislik ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunan MÜSİAD Başkanı ve ÜStf 'Sa?ayİCİ Osmanoğlu İnşaat firmasının sahibi inşaat yapıların da güvenli hale kentsel dönüşüm yasası getirilmesi gerekiyor. ile birlikte inşallah hem Zayıf olanlarının yıkılıp insanlar daha güvenli yeniden yapılandırılması, binalarda oturacaklar hem aynı zamanda takviye de mahalle bazında, ada edilebilir olanların da bazındaki değişim, güçlendirilmesi...