24 / 04 / 2024

manisadaki spor salonları

manisadaki spor salonları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Manisa Salihli’ye dev spor kompleksi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu şekilleniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni spor salonları kazandırıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Gölcük Ortaokulu’na spor salonu!

Kocaeli'de ğrencilerin sağlıklı ve modern ortamlarda her an spor yapabilmelerini sağlayan spor salonları tam donanımlı olarak inşa ediliyor.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

manisadaki spor salonları Haberi

manisadaki spor salonları


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Projenin toplamda 5 bin 790 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Toplam alanın 3 bin 750 metrekaresi kapalı bölgeden oluşuyor. Spor salonumuzda; uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun hentbol, voleybol ve basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 4 adet giyinme-soyunma odası, uluslararası düzeyde hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 adet kafeterya, 1 adet kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, WC ve duş bölümlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca binamızın çevresinde otopark ve yeşil alan düzenlemesi yapılarak en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız....