25 / 04 / 2024

Mardin Dargeçit yatırımları

Mardin Dargeçit yatırımları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(MARSU),kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları kapsamında Dargeçit ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon hat döşeme çalışmalarına başladı.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe öğrencilere yönelik yatırımlar artacak!

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşına girdi. Yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, öğrencilere yönelik yatırımların artacağını söyledi.

İzmir'e son 10 yılda yapılan kamu yatırımları mecliste!

Son on yıl içinde İzmir'e yapılan kamu yatırımların TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Safranbolu'da yatırımlar devam ediyor!

'En îyi Korunan 20 Kent' arasında bulunan Safranbolu'da yatırımlarının devam ettiğini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, hali hazırda üst geçit ve Akçasu Dere Islah projelerinin sürdüğünü söyledi.

İzmir'e yapılan kamu yatırımları mecliste konu oldu!

İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir'e yapılan kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

Hayati Özkan: Amasya için yatırımlarımız 2016'da da sürecek!

Özkan: "2016 yılında da Amasya’da yatırımlar hızla devam edecek. Tüm il geneli hiçbir ayrıma tabi olmadan hizmetlerden eşit biçimde yararlanacaktır. " şeklinde konuştu.

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

Mardin'de kamu yatırımları arttı!

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin' de kamu yatırımlarına 2013 yılında 1 milyar 234 milyon lira harcanarak yüzde 61' lik bir maddi gerçekleşme sağlandığını belirtti...

Ovit Tüneli ve Rize-Mardin otoyolu ile yatırımlar artacak!

Ovit Tüneli ve Rize-Mardin Otoyolunun tamamlanmasıyla Rize, artık göç veren durumundan çıkıp göç ve yatırım alan kent durumuna gelecektir. Birçok yerli ve yabancı yatırımcı şimdiden ilimize ve bölgemize yatırım planlan yapmaya başladı...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Mardin Dargeçit yatırımları Haberi

Mardin Dargeçit yatırımları


MARSU Genel Müdürlüğü, Atıksu Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Dargeçit ilçesinin içme suyu ve kanalizasyon hattının döşeme çalışmalarına başladı. Plan, Proje ve Yatırım Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan proje çerçevesinde 1 Mayıs Caddesi’nde başlayan çalışmalar ilçenin farklı mahallelerinde devam edecek. Altyapı çalışmaları kapsamında 1 Mayıs Caddesi ve Bahçebaşı Mahallesi’nde 2 bin metrelik alanda 300 mm çapında koruge borular döşenecek.  Ayrıca ilçe de kanalizasyon hatlarında sıkıntı bulunan ve kanal hattı bulunmayan noktalara yönelik de yeni hat döşeme çalışmaları devam ediyor. 




Mardin Büyükşehir...