26 / 04 / 2024

Mardin Dargeçitin altyapısı yenileniyor mu

Mardin Dargeçitin altyapısı yenileniyor mu

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(MARSU),kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları kapsamında Dargeçit ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon hat döşeme çalışmalarına başladı.

Mardin Dargeçit’e TOKİ geliyor! 240 ay taksitle ev sahibi olun

Mardin TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Mardin Dargeçit Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mardin Dargeçit 2022 konut fiyatları ne kadar?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Mardin Dargeçit'te kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Adanalı müteahhitler altyapı sıkıntısı çekiyor!

İş adamı Ali Uğur Akbaş, Adana'da inşaat ve müteahhitlik sektörünü değerlendirdi. Akbaş, müteahhitlerin en büyük sıkıntısının altyapı olduğunu belirtti.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Mardin Dargeçitin altyapısı yenileniyor mu Haberi

Mardin Dargeçitin altyapısı yenileniyor mu


MARSU Genel Müdürlüğü, Atıksu Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Dargeçit ilçesinin içme suyu ve kanalizasyon hattının döşeme çalışmalarına başladı. Plan, Proje ve Yatırım Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan proje çerçevesinde 1 Mayıs Caddesi’nde başlayan çalışmalar ilçenin farklı mahallelerinde devam edecek. Altyapı çalışmaları kapsamında 1 Mayıs Caddesi ve Bahçebaşı Mahallesi’nde 2 bin metrelik alanda 300 mm çapında koruge borular döşenecek.  Ayrıca ilçe de kanalizasyon hatlarında sıkıntı bulunan ve kanal hattı bulunmayan noktalara yönelik de yeni hat döşeme çalışmaları devam ediyor. 




Mardin Büyükşehir...