26 / 04 / 2024

Marina Life pendik projesi

Marina Life pendik projesi

Pendik Çınardere Mahallesinde inşa edilen Marina Life site sakinleri Ekim ayından bu yana mağduriyet yaşıyorlar. 

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya!

Pendik Onur Life 180 yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 konutun satış süreci devam ediyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı! 48 ay 0 faizle!

Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” olan Siltaş Marina'da bayram fırsatı sunuluyor. Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor. 

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Marina'da bayram ve babalar günü fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..

Siltaş Marina fiyatları 2018!

Siltaş Marina fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Siltaş Yapı Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı dün lanse etti.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Siltaş Marina basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Çok sayıda yeni nesil iş merkezi ve konut projesine imza atan Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlandırdığı “adalara karşı, bulutlara komşu” yeni projesi Siltaş Marina’nın lansmanını gerçekleştirecek. 

Marina Life pendik projesi Haberi

Marina Life pendik projesi

Pendik Çınardere Mahallesinde hayata geçirilen Marina Life site 4 bloktan meydana geliyor. 188 dairenin bulunduğu sitedeki her bir blok, ada manzaralı olduğu için, her biri bir adanın ismini aldı. Site sakinleri için sıkıntılı süreç ise geçen Ekim ayında başladı. Siteyi inşa eden şirket ve toprak sahibi yeni bir proje için anlaşam yaptılar. 

Yeni proje, bitişik nizam olarak Marina Life sitesinin hemen yanında başlatıldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; site yönetimi durumu 24 Kasım’da Pendik Belediyesi’ne bildirdiler. 

GÖRÜŞ ALANLARI KAPANDI
Belediye yapılan başvuru ile hafriyat alınmaya başlanan projenin mevzuata uygun olup olmadığı soruldu. Başvuruda “Yapılacak olan inşaat, sitemizin bazı dairelerinin görüş alanını daraltacak. Hatta bazı dairelerin görüş alanını kapatacak. Bu durumun, yasaya uygun olup olmadığının tespitini istiyoruz” açıklamasına yer verildi. 

APARTMAN DAİRESİNE...