24 / 04 / 2024

Marka 333 ilk etap

Marka 333 ilk etap

Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

Louis Vuitton ilk restoran kafesini Japonya'da açtı! 

Fransız marka Louis Vuitton, Japonya'nın Osaka kentinde, 166 yıllık tarihinin ilk restoran ve kafesini açtı. Maison Osaka Midosuji'nin en üst katı Louis Vuitton'un ilk restoran ve kafesi için ayrılmış...

10 marka 150 franchise şube daha açacak!

2018'de Türkiye'de yıllık kişi başı kahve tüketimi ilk defa 1 kilonun üzerine çıktı. Franchise veren markalar sektörü hızla büyütüyor. Biz de franchise vererek büyüyen 10 markanın yatırım koşullarını araştırdık. Buna göre bu 10 marka 150 franchise şube daha açacak....

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "31 Mart’ın sonrasında ekonomimizi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmayı göstermek zorundayız. Çevreyi koruyan, değer katan, kültür üreten, dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz." dedi.

Vakko, bayilikleri iptal ediyor!

Türkiye'de marka denince ilk akla gelen isimlerden biri hiç kuşkusuz Vakko'dur. Vitali ve Alber adlı iki kardeşin isimlerinin baş harflerini ve Hakko soyadının 'kko' kısmını birleştirerek oluşturduğu bir marka, kardeşler tarafından Şapka Devrimi'nin ardından 1934 yılında Şen Şapka adı ile kuruldu.

Marka 333 projesinde fiyatlar 197 bin liradan başlıyor!

Özdeker İnşaat, yüksek kalitede malzeme ve işçilik geleneği ile inşa ettiği, yaşlanmayan yapılarına, keyifli bir yaşam için gerekli olan her türlü konforu uygun fiyatlarla sunan Marka 333 adlı yeni projesini de ekledi.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Marka 333'ün ilk etabı tamamlandı!

Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.

İzmir Marka 333'ün 2. etabı Ekim'de tanıtılacak!

Özdeker İnşaat tarafından İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen "Marka 333" projesinin 1. etabının imalatı ve satışı tamamlandı. Projenin 2. etabının lansmanı Ekim ayında olacak.

Marka 333 ilk etap Haberi

Marka 333 ilk etap


Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.


Fiyat avantajı sunuldu


53'üncü yılında Marka 333'ü hayata geçiren Özdeker İnşaat'ın ortaklarından Erdinç Özdeker, son dönemde birçok inşaat firmasının imalat ve satış yönünden zorlandığını belirtti. Marka 333'ün 1. etabını erken teslim etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Özdeker, yaptıkları tüm projelerde müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu söyledi. Marka 333'ün 2. etap lansmanının bu ay başlayacağını söyleyen Özdeker, "Marka 333, 179 bin liradan başlayan fiyatları ve yüzde 0,70 faiz oranındaki cazip lansman koşullarının yanı sıra sanayi bölgesine ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakınlığı nedeniyle hem çalışanlara hem öğrencilere özel kusursuz bir yaşam alanı olarak yükseliyor" diye konuştu.



Yeni...