19 / 04 / 2024

Marka Rezidans Bursa ödeme planı

Marka Rezidans Bursa ödeme planı

Marka Rezidans Bursa projesinde fiyatlar KDV dahil 458 bin liradan başlıyor. Sur Yapı projesi Marka Rezidans'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Kira protestosu markalara Bursa Marka AVM'de kepenk indirtti!

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Bugüne kadar 2 binden fazla konut üreten Murat Özer İnşaat, 'Selam Rezidans' markasıyla Bursa Yunuseli'nde yeni bir dönem başlatıyor. Projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasında büyük titizlik gösterilen Selam Rezidans projesi 151 daire ve AVM'den oluşuyor.

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Decathlon, Bursa Marka AVM’de açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 22. Mağazası bugün Bursa Sur Yapı Marka AVM’de açıldı. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Bursa Marka AVM 1 Haziran'da açılıyor!

Sur Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bursa Marka AVM kapılarını açıyor. Yapımı tamamlanan AVM 1 Haziran'da açılacak.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

Marka Rezidans Bursa ödeme planı Haberi

Marka Rezidans Bursa ödeme planı


316 adet bağımsız üniteden oluşan Marka Rezidans projesi Sur Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor. Marka Rezidans Bursa projesi 22-27 katlı iki kule ve 14 katlı home ofis kulesinden oluşuyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Marka Rezidans Bursa projesinde dairelerin büyüklükleri 134 metrekare ile 289 metrekare aralığında değişiyor. Marka Rezidans projesi Ağustos 2017'de teslim ediliyor.


Marka Rezidans Bursa ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinattan sonra 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Peşinde yüzde 10 indirimin yapıldığı Marka Rezidans'ta kampanya bu ay sonuna kadar geçerli olacak.


Marka Rezidans Bursa projesinde 1+1'lerin fiyatları KDV dahil 458 bin liradan başlayarak değişiyor. 34 bin metrekare alanda yükselen Marka Rezidans'ta alışveriş alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres : Odunluk...