24 / 04 / 2024

Marks & Spencer mağazaları

Marks & Spencer mağazaları

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Marks & Spencer İngiltere'de 36 yeni mağaza açacak!

Perakende devi Marks & Spencer, İngiltere'de 36 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Firma, 6 mağazasını ise kapatmayı planlıyor.

Marks - Spencer bomba Babalar Günü fırsatını başlattı! Her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim! 

Marks - Spencer Babalar Günü kampanyasını duyurdu. 18 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya ile her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki hangi ürünler kampanyaya dahil? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Marks&Spencer’da yüzde 15 indirime ek 150 TL indirim! Acele edin! İşte 14 Eylül 2022 güncel fiyat listesi 

Marks&Spencer sonbaharda yüzleri güldüren kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. İç giyim ve ofis giyim konularına odaklanan marka 19 Eylül’e kadar sürecek kampanya ile yeni sezon denim alışverişlerde 150 tl indirime gidiyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi 

Vatandaşın cebini yakından ilgilendiriyor! 100 doların altını görebilir

Türkiye'yi de yakından ilgilendiren petrol fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin de S&P Global Platts Petrol Piyasaları Direktörü Spencer Welch, Bloomberg HT’ye yaptığı değerlendirmede geldi.

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Saint Marks Place fiyat! 

Saint Marks Place fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor. 

Saint Marks Place nerede? 

Saint Marks Place  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Nef Saint Marks Place 21 Ocak'ta satışta!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef, New York projesi için 21 Ocak'ta satışa hazırlanıyor.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Marks & Spencer İngiltere'deki 14 mağazasını kapatıyor!

İngiltere’nin perakende tekstil ve gıda şirketi Marks & Spencer, ülkedeki 14 mağazası kapatmayı planladığını belirtti.

Marks & Spencer İngiltere'de 36 yeni mağaza açacak!

Perakende devi Marks & Spencer, İngiltere'de 36 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Firma, 6 mağazasını ise kapatmayı planlıyor.

Marks and Spencer 60 mağazasını kapatacak!

İngiliz Marks and Spencer (M&S) İngiltere’de ve uluslararası operasyonlarında 5 yıl içerisinde 60 mağazasını kapatma kararı aldığını açıkladı

Ankara İvedik OSB'de Re/Max Karem Ofisi açıldı!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 30 yıllık emlakçılık tecrübesi Re/Max marksıyla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım’ın gerçekleştirdiği Re/Max Karem ofisinin açılışında iş ve siyaset dünyasından d

Marks & Spencer mağazaları Haberi

Marks & Spencer mağazaları


Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, dünyanın önde gelen giyim mağazaları arasında yer alan Marks & Spencer, mağazalarını kapatma planlarını hızlandırdı. Son gelen haberlere göre giyim devinin toplamda 100 mağazasını kapatacağı belirtildi. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre İngiliz merkezli küresel giyim devinin bu hafta içerisinde bu yönde bir açıklama yapacağı bildirildi.

Daha önce İngiltere genelinde yaklaşık 2 bin kişiyi işsiz bırakabilecek, 60 civarında mağazasını kapatacağını açıklayan şirketin bu kez 40 mağazasını daha kapatacağı iddia ediliyor.

Adı açıklanmayan bir M&S sözcüsü ise The Sun Online'a yaptığı açıklamada, "Mağazaları kapatma planlarımızı hızlandırıyoruz. Sürdürülebilir, karlı bir iş modeli için bu yönde harekete geçilmesi gerekiyor." diye konuştu.

TÜRKİYE'DE 49 MAĞAZASI VAR


Öte yandan Marks & Spencer, Türkiye’de açtığı yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor. Şirketin Türkiye'de...