28 / 03 / 2024

Marmara Ereğlisi Liman imar planı

Marmara Ereğlisi Liman imar planı

Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi Liman Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı...

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Beklenen İstanbul depreminde tahminler değişiyor!

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, "İki tane deprem olacak. Bir tanesi Küçükçekmece önünde. Bir tanesi de Marmara Ereğli'sinin önünde" dedi.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Prof. Şener Üşümezsoy’dan deprem açıklaması!

Marmara Ereğli’sinde bugün gerçekleşen deprem sonrası beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, bugünkü  depremin Silivri-Tekirdağ fay hattında olduğunu söyledi.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde yazlık fiyatları yüzde 25 arttı!

Türkiye'de başlayan normalleşme sürecinde İstanbullular, bölgeye yaklaşık 100 kilometre mesafede olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki yazlık konutlara ilgi gösteriyor.

Prof. Ercan: Manisa depremi İstanbul’u etkilemez, Tekirdağ depreminden korkun!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa'da meydana gelen depremin ardından açıklama yaptı. Ercan, "Korkulması gereken Tekirdağ depremidir. Tekirdağ depremi Marmara Ereğlisi-Silivri arasında olacak" dedi...

İstanbul depremi ardından endişe verici açıklamalar!

İstanbul Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Marmara Denizi'nde yaşanan deprem, Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi...

Marmara Ereğlisi'nde 17.1 milyon TL'ye satılık tarla!

Marmara Ereğlisi Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Marmara Ereğlisi ilçesi, Marmaraereğlisi Mahallesi 1601 parsel ve 1602 parsel yer alan tarlaları 17 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Marmara Ereğlisi Liman imar planı Haberi

Marmara Ereğlisi Liman imar planı


Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi Liman Amaçlı  1/1000 Ölçekli Uygulama ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği, bakanlık tarafından 31 Aralık 2016 tarihinde onaylandı. 10 Ocak 2017'de askıya çıkarılan imar planı 10 Şubat 2017 tarihinde askıdan indirilecek.


1/1000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayınız


1/5000 ölçekli plan açıklama raporu için...