26 / 04 / 2024

Marmaris konut

Marmaris konut

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, son yıllarda Avrupa'da artan İslam karşıtlığı nedeniyle bu ülkelerde yaşayan Ortadoğu kökenli vatandaşların konut için Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

TOKİ'den Marmaris'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Marmaris 2023 projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Marmaris projesi ile ilgili detaylar...

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Marmaris'te konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Marmaris'te koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Murat Kurum yanan konutlar yerine inşa edilecek konutların yapımına 1-2 ay içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Marmaris'te küçük oteller konut oluyor!

Pandemi ile birlikte izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar özellikle Marmaris'te konut kiralamaya başladı. Konutlara artan bu talep sonrasında bölgedeki küçük oteller yıkılarak konuta dönüştürülmeye başladı. 

Ortadoğulu Avrupa vatandaşları Marmaris'ten ev alıyor!

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, son yıllarda Avrupa'da artan İslam karşıtlığı nedeniyle bu ülkelerde yaşayan Ortadoğu kökenli vatandaşların konut için Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.

Muğla'da en çok konut satışı Bodrum'da yapıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Muğla Konut Satış istatistiklerini yayımladı. Konut satışlarında Bodrum birinci sırada yer alırken onu Fethiye, Milas, Menteşe, Marmaris takip ediyor.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te oteller yıkılıp lüks konut yapılıyor!

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor...

Marmaris Valide Sultan Yalısı 'nda son konut: 780 bin liraya 2+1!

Marmaris Valide Sultan Yalısı 'nda yer alan son konutun satışı devam ediyor. Denize sıfır konumda yükselen projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Sinpaş GYO Marmaris projesiyle devlet başkanlarını ağırlayacak!

2012 yılı içerisinde 5 bin konut teslim etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, geliştirme aşamasında oldukları Marmaris projesiyle devlet başkanlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Firma yıl sonuna kadar 3 yeni projeye daha başlayacak

Marmaris konut Haberi

Marmaris konut

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, son yıllarda Avrupa'da artan İslam karşıtlığı nedeniyle buralarda yaşayan Ortadoğu kökenli vatandaşların konut için Türkiye'yi tercih ettiğini bildirdi.


Soyvural, Avrupa vatandaşlarının 5 yıl öncesine kadar Marmaris'e ciddi talepleri olduğunu ve önemli mülkler edindiklerini söyledi.


Son bir yıl içerisinde Marmaris'teki Avrupalı vatandaşların mülklerini sattığını ancak bunların yerini Ortadoğu kökenli Avrupalı vatandaşların aldığını vurgulayan Soyvural, son seçimlerin sonuçlarıyla birlikte emlak piyasasının canlandığını kaydetti.


"Avrupalılar gidiyor, Ortadoğulu Avrupalılar geliyor"


Soyvural, 11 Eylül saldırıları ve son yıllarda İslam karşıtlığının artmasının emlak sektörünü şekillendirdiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:


"Bunun da sosyolojik bir nedeni var. Avrupa'da İslam karşıtlığı artınca ülkesine yatırım yapmak istemeyen Türkiye'de rahat edebileceği düşüncesiyle Ortadoğu kökenliler mülk ediniyor. Son bir yılda mülk alan Avrupalıların yüzde 80'i Ürdün, Suriye, Mısır, Lübnan,...