26 / 04 / 2024

Martı GYO genel müdürü

Martı GYO genel müdürü

Türkiye'nin turizm odaklı ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak öne çıkan ve Çerkezköy'de yapılmaya başlanan Narin Park'la konut sektöründeki ididasını da ortaya koyan Martı GYO' da görev değişikliği gerçekleşti.

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...

Martı GYO’nun yatırım amaçlı gayrimenkulleri yüzde 129 arttı! Aktif toplam 2.1 milyar TL oldu!

Martı GYO’nun Genel Kurul’da paylaşılan bilançosunda, yatırım amaçlı gayrimenkulde gerçekleşen yüzde 129'luk yükseliş ile şirketin aktif toplamının yüzde 91 büyüdüğü ve 2 milyar 133 milyon 314 bin 947 liraya ulaştığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Martı GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan 1 Nisan 2019 ile 31 Mart 2020 dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Martı GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Martı GYO'nun kar payı dağıtılmaması hususu Genel Kurul toplantısında onaylandı. Bu kapsamda, şirket 1 Nisan 2019 ile 31 Mart 2020 dönemi için kar payı dağıtmayacak. 

Martı GYO'nun bağış üst sınırı 100 bin TL oldu!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Martı GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verildi.

Martı GYO'nun genel kurul toplantısı kararları tescil edildi!

Martı GYO'nun 31 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Martı GYO 2019 olağan genel kurul toplantısı 31 Mart'ta!

Martı GYO'nun 2019 yılı hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 31 Mart 2020 Salı günü saat 10.00'da gerçekleşmesine karar verildi.

Martı GYO gayrimenkullerinin değeri 447.2 milyon TL'ye çıktı!

Martı GYO portföyünde yer alan gayrimenkul değerlerine ilişkin geçen yıl açıklanan 31 Mart 2018 tarihli değerleme raporlarında toplam değer 372 milyon 88 bin 500 TL iken, bu dönem 447 milyon 210 bin TL'ye çıktı...

Mart GYO 2019 gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Martı GYO 2019 yılı için Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Martı GYO genel müdürü Haberi

Martı GYO genel müdürü

Buna göre Martı GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Emre Narin, yönetim kurulundaki görevini sürdürmeye devam ederken Genel Müdürlük bayrağını finans sektörünün deneyimli isimlerinden Murat Yıldıran'a devretti.

1962 doğumlu Yıldıran, Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. ODTÜ Ekonomi bölümünün ardından Amerika'da Southeastern Üniversitesinde Financial Management üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra profesyonel iş yaşamına Türkiye Ekonomi Bankası'nda başladı. Ardından Kamu Ortaklığı İdaresinde Proje Yöneticisi olarak görev yapan Murat Yıldıran bu dönemde Petkim, Türk Hava Yolları gibi kuruluşların özelleştirme programlarında çalıştı. 1990 – 1993 yılları arasında Midland Bank'ta Ticari Bankacılık ve Kurumsal Krediler departmanlarında müdür olarak görev yapan Murat Yıldıran, Gima, Çukurova Elektrik gibi kurumların özelleştirilmesinde başta Türk...