18 / 04 / 2024

Maruf Tilaver

Maruf Tilaver

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halis Tilaver ve Maruf Tilaver ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Çamur ve Fenih Kayailli ortaklığında kuruldu.

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Pekin tarafından kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Pera GYO Karaköy'deki VI. Vakıfhan binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın varlıkları arasında yer alan Karaköy'deki VI. Vakıfhan ismiyle maruf binanın kira sözleşmesi 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı ve yeni bir sözleşme imzalandı...

Slevent Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Slevent Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maruf Levent ve Sayim Levent ortaklığında kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Durankaya İnşaat Maden Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durankaya İnşaat Maden Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maruf Turun ve Abdulkadir Artık ortaklığında Sancaktepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

Hatay Samandağ'a 24 derslikli okul geliyor!

HATAYLI hayırsever işadamı Maruf Cilli tarafından, Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesine yaptırılacak olan 24 derslikli okulun protokolü Hatay Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamam!

Nizip Devlet Hastanesi tarafından projeleri hazırlanan, arsası ise Nizip Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen hayırsever Maruf Marufoğlu tarafından yaptırılan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı.

Metil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Tilaver tarafından 500 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Derinkuyu Sokak Hilal Apartmanı' nda kuruldu.

Maruf Tilaver Haberi

Maruf Tilaver

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halis Tilaver ve Maruf Tilaver ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.


Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhütve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...