29 / 03 / 2024

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Boz, Sedat Karahan, Hayrullah Çelik, Cemal Ay ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Usta tarafından kuruldu. 

Osmangazi'deki 28 binada cephe sağlıklaştırma çalışması başladı!

Osmangazi Belediyesi, Hisariçi’nde devam ettiği cephe sağlıklaştırma ve zemin kaplama projesinin altyapı çalışmaları için BUSKİ, Türk Telekom ve UEDAŞ gibi kurumlarla birlikte hareket ederek önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Asc Cephe Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asc Cephe Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asaf Ergin tarafından kuruldu. 

Tahtakale Çarşısı’ndaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Bursa’nın en eski çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma ve kaplama çalışmaları kapsamında 54 dükkanın 49’unda çalışmalar tamamlandı.

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bahadır tarafından kuruldu.

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaya bedeli ile Nadiye Demir tarafından kuruldu. 

Mm2 Yapı Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm2 Yapı Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berber ve Mehmet Yücel ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesi 15 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı ve Cephe Kaplama İşi ihalesini 15 Şubat'ta yapacak.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Boz, Sedat Karahan, Hayrullah Çelik, Cemal Ay ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu. 


Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.  2.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.  3.Söve, prekast, cephe kaplama ve yapı malzemeleri ile beton, polyester, poliüretan, fiberli betondan yapı malzemeleri üretmek, imalatı, şatış ve montaj işlerini yapmak.4.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...