25 / 04 / 2024

MD Grup bina açılışı

MD Grup bina açılışı

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi, Ali İhsan Parlakyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tevfik Lider Parlakyıldız ile Ahmet Asil Parlakyıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Nisan'da Kağıthane'de kuruldu.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya'daki MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Çevre temizlik vergisi bina dereceleri!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince bu vergi, konut ve işyerleri için farklı şekilde tahsil ediliyor. İşyerleri için vergi hesaplaması bina grup ve derecelerine göre hesaplanıyor. Peki, çevre temizlik vergisi bina dereceleri nelerdir?

Keten Grup, şehri dinle sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi!

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

Kartepe Kentsel Tasarım Ve Bina Projeleri İhalesi sonlandırıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Geneli 1. Grup Kentsel Tasarım ve Bina Projelerinin Hazırlanması işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti.

MD Grup bina açılışı Haberi

MD Grup bina açılışı

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Demiryolu Caddesi Üzerinde bulunan iş yerinin açılışına Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri tek tek karşılayan MD Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duma tebrikleri kabul etti. Açılış töreninde konuşan Group Yönetım Kurulu Başkanı Mustafa Durna, ış hayatına Almanya'da beton tesviyesi ile başladığını belirterek, "Memleketime olan sevdam nedeniyle 2007 yılında Konya'ya dönüş yaptım. 2007-2014 yılları arasında aynı ış üzerine çalıştım. 2015 yılı başında Büsan Organize Sanayi Sitesi'nde 2 bin metrekare alan üzerine kurulu plastik ürünlen imalatı üzerine kurulu fabrikamız ile MD Group hüviyetine kavuştuk. Yine 2015'te Beyhekım'de 145 daire rezıdans daire yapımı ile...