26 / 04 / 2024

Megapol gayrimenul

Megapol gayrimenul

Megapol, gayrimenkul satış ve pazarlama konusunda en az 5 yıl deneyimli satış ve pazarlama müdürü arıyor...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Loca Emlak Gayrimenul Limited Şirketi kuruldu!

Loca Emlak Gayrimenul Limited Şirketi Maltepe'de Ayhan Kutur tarafından kuruldu.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi bugün Ataköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kara tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü teknoloji çağına ayak uyduruyor!

Emlakjet, 12 Ekim tarihinde TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 500'e yakın sektör temsilcisiyle bir araya geldi.

Emlakjet’ten gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesine tam destek!

Emlakjet, 12 Ekim'de TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 400'e yakın sektör temsilcisi ile bir araya gelecek...

Aristo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aristo Gayrimenul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kwan Leung Tang tarafından kuruldu.

İzmir Menderes'te 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi,Cumaovası-Yıkıkminare mevkiinde yer alan bağ nitelikli gayrimenul 6 milyon 30 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Megapol'den İzmir'e 330 metrelik cadde!

İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da 3 kule ve 330 metre uzunluğunda caddeden oluşan Megapol İzmir projesini başlatan Gökdemir, “İnsanlar İzmir’e hayatını daha iyi yaşamaya geliyor” diyor.

Megapol İzmir ile Halkapınar yeni Konak olacak!

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için çalışmalarına başladı. 

Megapol gayrimenul Haberi

Megapol gayrimenul


Megapol gayrimenkul üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, satış ve pazarlama konusunda en az 5 yıl deneyimli satış ve pazarlama müdürü arıyor. Başvurular www.secretcv.com adresinden 511613 nolu ilandan yapılıyor.


İş ilanının detayı için