24 / 04 / 2024

Mehmet Ellibeş rantsal dönüşüm açıklaması

Mehmet Ellibeş rantsal dönüşüm açıklaması

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Hep söylenen bir söz var ya Rantsal dönüşüme karşıyız. Ben de rantsal dönüşüme karşıyım. Rantsal dönüşüm nasıl olur. Birilerine peşkeş çekersek rantsal dönüşüm olur. " dedi.

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Rantsal dönüşüm istemiyoruz’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye çapında 30 milyon civarında konut, 6 milyon kadar da iş yeri olduğunu ve bunlardan 2 milyonunun bir an önce değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Özhaseki, kentsel dönüşüm konusunda açıklama yaparak, “Rantsal dönüşüm istemiyoruz”

Mehmet Ellibeş'ten Gölcük eski sanayi sitesi açıklaması!

Gölcük'teki eski sanayi sitesi ile ilgili konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kısa bir süre içerisinde eski sanayimiz boşaldığında ilk kazmamızı vuracağız” dedi. 

Gölcük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında Gölcük Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda imar konuşuldu.

Gölcük'e kentsel dönüşüm kapsamında 541 daire yapılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen yeni sanayi sitesi ve Deniz Evleri hakkında açıklamalar yapı. Proje kapsamında 80 bin metrekarelik alana 541 daire yapılacak.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yüzde 70'i tamamlanan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'yle ilgili açıklamalar yaptı.

Gölcük Sanayi Sitesi Haziran 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm son sürat devam ediyor. İşte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in kentteki dönüşümle ilgili yaptığı açıklamalar...

Gölcük'teki sanayi esnafına yüzde 25 peşinat kolaylığı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'teki kentsel dönüşüm ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'te kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatına başlanılan Yeni Sanayi Sitesi'nindeki çalışmaları inceledi

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşüm bekliyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş basın mensuplarına yönelik Kentsel Dönüşüm İle İlgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ellibeş; Gölcük'te depremden sonraki yeniden yapılanma sürecinin hızla devam ettiğini söyledi.

Gölcük'teki dönüşüm rantsal algılanmamalı!

Gölcük Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk meclis toplantısını dün Belediye Meclis Toplantı salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirdi.

Gölcük Sivil Toplum Merkezi açıldı!

Gölcük Kent Konseyi Sivil Toplum Merkezi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in katılımıyla, Adnan Menderes İş Merkezi´ndeki yerinde açıldı. Açılışa protokol tarafından yoğun katılım sağlandı.

Gölcük'te 40 milyonluk dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Dört maddenin görüşüldüğü toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüme değindi. Başkan Ellibeş, “40 milyonluk çalışma başlıyor” dedi

Mehmet Ellibeş rantsal dönüşüm açıklaması Haberi

Mehmet Ellibeş rantsal dönüşüm açıklaması



Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Hep söylenen bir söz var ya Rantsal dönüşüme karşıyız. Ben de rantsal dönüşüme karşıyım. Rantsal dönüşüm nasıl olur. Birilerine peşkeş çekersek rantsal dönüşüm olur. Rantsal dönüşüm anlamında baktığımız zaman, sanayi çarşısındaki dükkanları şu anki bedeli belli. Artı nakledeceğimiz Hisareynde'ki arsaların bedeli biz bu karı almadan önceki tapu kayıtları ortada" dedi.


Sanayi çarşında kiracı olan esnaf dükkan sahibi olabilecek mi? 


KİRACILAR'DA DÜKKAN ALACAK 


"Mecliste CHP ve AK Parti ile birlikte daha sonra sanayi esnafı ile bir araya geldik anlattık. Sanayide esnafın bir kısmı mülk sahibi bir kısmı kiracı. Malik ve esnafların durumu ne diye soruyorlar. Maliklerin durumu belli arsa sahipleri, dükkan sahipleri onlarla sorun yok. Rayiç bedel belirlenecek bilirkişiler tarafından. Diğer tarafta yapılacak olan dükkanlar gösterilecek. Fark varsa...