19 / 04 / 2024

Mehmet Eren Emre

Mehmet Eren Emre

Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Eren Emre tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Nys Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nys Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Savaş tarafından kuruldu.

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Emre Daş ve Kenan Ağca ortaklığında kuruldu.

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Bulugan ve Emre Yıldız tarafından kuruldu...

Provest Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Provest Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Yurtoğlu ve Mehmet Eren ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi, Hilmi Emre Savaşan, Hulusi Hakan Eren, Mehmet Serkan Ergin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Alt Zeren Sokak'ta kuruldu.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

Mehmet Atalay: Hedefimiz Trabzon'a Disneyland'ı kavuşturmak!

AK Parti Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Gençlik Spor ve Basın ve İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.

Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinsu Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şahin, Emre Kuzu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Zeytinburnu, Uluğ İş Hanı'nda kuruldu.

Mehmet Eren Emre Haberi

Mehmet Eren Emre

Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Eren Emre tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...