27 / 04 / 2024

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir

ÇİMSA Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, bu göreve 01 Temmuz 2006'da atandı. Mehmet Hacıkamiloğlu, ÇİMSA'da çalışmaya 2001 yılında başladı. Peki Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? İşte Mehmet Hacıkamiloğlu'nun biyografisi...

Akçansa, Boğaz Köprüsü için çimento üretti!

Akçansa, Boğaz Köprüsü için özel çimento üretti. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, projeleri arasına 3. Boğaz Köprüsü'nü de eklediklerini belirtti.

Akçansa, GAN projesine destek oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, genç işsizliğinin azaltılması amacıyla oluşturulan Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN) Projesi’ne destek verdi.

Akçansa, genç istihdamına verdiği desteği küresel boyuta taşıdı!

Türkiye İşverenler Sendika Konfederasyonu (TİSK) önderliğinde ilk ulusal uygulamasını başlatan Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN), Türkiye’deki genç işsizliği sorununun çözümü için 21 üye şirketin desteğiyle bir yol haritası ortaya koymayı hedefliyor.

Çimsa, konsolide cirosunu artırdı!

Mehmet Hacıkamiloğlu, uluslararası bir çimento şirketi olma hedefiyle ilerlediklerini belirterek, 2013'te klinker üretim kapasitelerinin 5.5 milyon tonu bulduğunu anılan dönemde hazır beton satışlarının ise 2.6 milyon metreküpe ulaştığın söyledi.

Çimsa İston'a teklif götürdü!

Türkiye' de çimento sektörünün büyük oyuncularından Çimsa ' nın Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu İston'a teklif götürdü. Metrobüs freni yolu bozup hız kesiyor bırakın beton döşeyelim...

Mehmet Hacıkamiloğlu çimento sektörüne getirdikleri çevreci yenilikleri anlattı!

Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu çimento sektörüne getirdikleri çevreci yenilikleri anlattı Çimsa, kalıcı ve katılımcı bir yolu benimsiyor. Mehmet Hacıkamiloğlu, şirketi "40 yıllık genç bir şirket" olarak tanımlıyor.

Mehmet Hacıkamiloğlu: 115 milyon TL çevre yatırımı yaptık!

Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, 5 yıllık dönemde toplam 115 milyon TL çevre yatırımı yaptıklarını belirterek bunun 106 milyon TL'sinin son 3 yılda gerçekleştirildiğini söyledi.

Mehmet Hacıkamiloğlu: Yurtdışında şirket almak için doğru zaman değil!

Mehmet Hacıkamiloğlu, Çimsa'nın yurtdışı yatırım planları ile ilgili olarak şu anda gelişmekte olan ülkelerdeki ekonomik ve siyasi durumun yatırım için doğru zamanlamaya işaret etmediğini belirtti...

ÇİMSA’dan 5 yılda 115 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Sürdürülebilirlik anlayışını tüm süreçlerine entegre eden ÇİMSA, bugüne kadar hayata geçirdiği projelerin somut sonuçlarını paylaştığı 2012 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. 5 yıllık dönemde toplam 115 milyon TL çevre yatırımı yapıldı...

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Akçansa, Boğaz Köprüsü için çimento üretti!

Akçansa, Boğaz Köprüsü için özel çimento üretti. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, projeleri arasına 3. Boğaz Köprüsü'nü de eklediklerini belirtti.

Akçansa'dan 3.köprüye özel çimento!

İstanbul’a inşa edilen 3. köprünün betonu için asırlarca dayanacak özel bir çimento üretildi. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, “Avrupa’nın en büyük yapılarından biri olan 3. köprünün betonunu özel bir çimentodan ürettik." dedi..

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir Haberi

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir?


Mehmet Hacıkamiloğlu, Şubat 2016'da Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.


Mehmet Hacıkamiloğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır.


Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Mehmet Hacıkamiloğlu, sonrasında İstanbul Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme İhtisas ve Sabancı Üniversitesi’nde de Executive-MBA programlarını tamamlamıştır. 


Sabancı Grubu hizmet hayatına Betonsa’ da Tesis Yöneticisi olarak başlayan Hacıkamiloğlu, Sabancı Grubu’ndaki kariyerine aynı şirket bünyesinde Yatırım ve Planlama Uzmanı olarak devam etmiştir. 


1997 -1999 yılları arasında Akçansa’da Strateji Geliştirme ve Planlama Müdürü; 1999 – 2001 yılları arasında Agregasa’da Şirket Müdürü olarak görev yapmış olan Hacıkamiloğlu, Akçansa’daki iki yıllık Finans Koordinatörlüğü görevi sonrasında Çimsa’ da Genel Müdür Yardımcısı (Mali ve...