23 / 04 / 2024

mehmet okay yazıları

mehmet okay yazıları

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Mehmet Okay: Bir kadın 'tamam' demezse hiç bir konut satılamaz!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Şubat-Mart 2019 sayısındaki "Kadınlar..." başlıklı yazısında, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı...

Mehmet Okay: Türkiye'den gitmeyin!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Eylül sayısında "Teşekkür" başlıklı yazısında Anthaven projesine gelen ilgiden bahsetti. Okay ayrıca Türkiye'den gitmeyin çağrısı da yaptı...

Mehmet Okay'dan 'ülkemize sahip çıkalım' mesajı!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında 15 Temmuz darbe girişimini yorumladı. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Türkler yatırım yaparken duygularına göre hareket ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında Türkler'in yatırım yaparken duygularına göre hareket ettiğini belirtti. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Mehmet Okay: Olumlu düşünce hayatımızın yakıtıdır!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, olumlu düşüncenin hayatımıza etkilerini İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında anlattı. İşte o yazı;

Ant Yapı projelerini bugüne odaklı gerçekleştiriyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçmişe bağlı kalmadan bugüne odaklı yaşamak gerektiğini belirterek, Ant Yapı'nın da bu felsefeyle projeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

2020, müteahhitlikte ezberleri bozdu!

Londra'da Miami'ye çok önemli projelere imza atan Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, 2020'nin gayrimenkulde ezberleri bozan bir yıl olduğunu dile getirdi. 

Mehmet Kalyoncu: Yapıları inşa etmek kadar yaşatmak da çok önemli!

GYODER, mevcut sorunları çözmek için hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun dördüncü toplantısı, ‘Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri’ başlığı altında webinar şeklinde gerçekleştirildi.

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

AVM sahipleri kira ödemelerini alacak mı?

Koronavirüs salgını sebebiyle Mart sonunda kapanan AVM'ler hala kapalı. Ne zaman açılacağı belli olmayan AVM sahiplerinden bazılarının yazılar göndererek geçmiş dönem için kira talebinde bulunacağı iddiası ileri sürülüyor...

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Gayrimenkul fonuyla sektör daha da canlanacak!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Rusya, İngiltere ve Amerika'da devam eden projelerle birlikte yurt dışında 1 milyar dolarlık ciroya ulaştıklarını söyledi.

Değerli Konut Vergisi hızlı başladı!

Değerli konut vergisi mükellefi olacak olanlara 9 Aralık 2019 tarihini taşıyan ve taşınmazlarının değerlerini kuruşu kuruşuna bildiren yazılar tebliğ edildi.

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

mehmet okay yazıları Haberi

mehmet okay yazıları

Bu ülkede hiçbir zaman gündemden düşmeyen iki konu hep vardı; hep olmaya devam edecek…

Yatırımcı olarak bizler de her ortamda, bu güzel ülke ve de gelecek nesiller adına kısa, orta ve uzun vadeli öngörülerde bulunarak ve her türlü olasılığı hesaplayıp, değişik projeksiyonlar yaparak inandığımız, güvendiğimiz özel projelerimize devam ediyoruz ki dergimiz içinde bu projelerimizdeki son durumlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Atamızın kurduğu Cumhuriyet tarihi boyunca, Demokrasi adına neler yaşadık neler, dünya harikası bu coğrafyada ayakta ve dimdik kalabilmek adına çok bedel ödenmiş ve ödenmeye devam ediyor…

Bu güzel ülkede, bu güzel ülke mozaiğini bozmadan herkese eşit hak, hukuk, adalet sağlamak ve de iyi ekonomik koşullarda refah içinde yaşam vadederek ne liderler, ne partiler, ne iddialarla, ne seçimlere girmişler…

Süper güçlerle mücadele edip güçlü bir...