29 / 03 / 2024

Mehmet Okay yurt dışı projeleri

Mehmet Okay yurt dışı projeleri

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Bakan Muş: Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü 2023'te 500 milyar dolarlık proje bedeline ulaşacak!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş , yurt dışı müteahhitlik sektörünün senelik proje tutarının 30 milyar dolar seviyelerini geçeceğini öngördüklerini belirtti. Muş bu oranın 2023'te daha da artacağını kaydetti.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

2020, müteahhitlikte ezberleri bozdu!

Londra'da Miami'ye çok önemli projelere imza atan Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, 2020'nin gayrimenkulde ezberleri bozan bir yıl olduğunu dile getirdi. 

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Yurt kapasitesini son 18 yılda 180 binden 700 bine çıkardık!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada yurt kapasitesini son 18 yılda 180 binden 700 bine çıkardıklarını dile getirdi.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

192 yeni yurt binası açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 192 bin yeni yurt açılacağını duyurdu.

Gayrimenkul fonuyla sektör daha da canlanacak!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Rusya, İngiltere ve Amerika'da devam eden projelerle birlikte yurt dışında 1 milyar dolarlık ciroya ulaştıklarını söyledi.

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Mehmet Okay yurt dışı projeleri Haberi

Mehmet Okay yurt dışı projeleri

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell’de yaşam Kasım ayı itibariyle başlıyor. Sağlıktan sosyal alanlara tüm hizmetleri aynı çatı altında buluşturan Antwell'in tanıtım toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı projelerinin yanı sıra sektörle ilgili bazı açıklamalar da yaptı.

Rusya'da yaklaşık 30 şantiyeleri bulunduğunu söyleyen Mehmet Okay, iş ve ilişkiler anlamında umutlu olduğunu belirterek, konutundan, alışveriş merkezine, hastanesinden havalimanına kadar çok büyük işler yaptıklarını kaydetti.

İngiltere'de üç tane çok özel iş bitirdiklerini ve projelerden bir tanesinin metrekaresinin 50 bin pounda satıldığını söyleyen Okay şu açıklamaları yaptı: "Artık İngilizlerden de iş alıyoruz. Newyork'ta çok prestijli bir binada yenileme çalışmaları yapıyoruz ve yine Miami'de sıfırdan yeni bir bina inşa ediyoruz. Toplamda yıllık 1.5 milyar...