25 / 04 / 2024

mekmet okay olumlu düşünce açıklamaları

mekmet okay olumlu düşünce açıklamaları

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, olumlu düşüncenin hayatımıza etkilerini İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında anlattı. İşte o yazı;

Türkiye ekonomisinin olumlu seyri göstergelere yansımaya başladı!

Ticaret Bakanı Pekcan, Türkiye ekonomisinin olumlu seyrinin göstergelere de yansıdığını belirterek, "Beklentiler de açıklanan rakamlar da 2020'nin olumlu ve başarılı bir yıl olacağını gösteriyor." dedi.

İnşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Hizmetler sektöründe, perakende sektöründe ve inşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor" dedi.

Almanya'da GSYH’ye inşaat sektöründen olumlu katkı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) 2019 ülke ekonomisinin verilerini açıkladı. Bu verilere göre; Gayri Safi Yurtiçi Hasıla’ya (GSYH) inşaat sektöründen olumlu katkı geldi.

Nail Olpak: Faizlerdeki iyileşme gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek!

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

Ürdün'de ekonomik paket emlak sektörünü olumlu etkiledi!

Ürdün hükümet tarafından uygulanan yeni ekonomi reform paketi emlak sektörüne olumlu yansıdı.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul ile ilgili olumlu fikrim yok!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçe belediye ziyaretlerine devam ediyor. İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili bir soruya, “Benim Kanal İstanbul’la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz bütün İstanbul’la da paylaşmayı düşünüyoruz” yanıtını verdi.

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

ABD Enerji Bakanı Perry piyasanın saldırıya olumlu yanıt vereceğini düşünüyor!

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan'da devlet petrol şirketi Aramco'ya ait petrol tesislerine yönelik saldırıların ardından petrol fiyatlarındaki rekor artışa ilişkin açıklama yaptı. Perry, piyasanın saldırıya 'olumlu yanıt vereceğini' düşündüğünü belirtti.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Faizlerin yüzde 0.99’a düşmesi sektörü çok olumlu etkileyecek!

Folkart Yönetim Başkanı Sancak, konut kredisinde müjdenin geldiğini belirtti ve "Faizlerin yüzde 0.99’a düşmesi sektörü çok olumlu etkileyecek" diye konuştu...

Faiz indirimi inşaat sektörünü olumlu etkileyecek!

Merkez Bankası'nın 425 baz puanlık faiz indirimini değerlendiren ekonomistler faiz indirimleri, inşaat başta olmak üzere ekonomiye olumlu etkide bulunacağını söylediler. 

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Mehmet Okay: Yılmadan mücadeleye devam!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan-Mayıs 2019 sayısındaki "Hayatı ertelemeyin..." başlıklı yazısında, "Yılmadan mücadeleye devam" dedi...

mekmet okay olumlu düşünce açıklamaları Haberi

mekmet okay olumlu düşünce açıklamaları

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, olumlu düşüncenin hayatımıza etkilerini İnsan ve Yaşam dergisindeki yazısında anlattı. İşte o yazı;


Her gün yeni bir olayla ve durumla karşılaşıyoruz, dünyadaki her şeyden anında haberdar oluyoruz, müthiş bir iletişim, haber bombardımanı içindeyiz ve maalesef çoğunlukla da negatlif haberler alıyoruz.


Her şeye rağmen hayat devam ediyor ancak kimice göre güzel, kimine göre kötü geçiyor, aynı ortamlarda aynı şeyler yaşanmasına rağmen olumlu düşünenlere göre iyi, olumsuz düşünenlere göre kötü geçiyor zaman...


İşin aslı şu ki, olumlu düşünenlerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıkarı açısından daha iyi durumda oldukları, dolayısı ile tüm olumsuzluklara rağmen günlerinin daha güzel geçtiği bir gerçek.


En iyisi olumlu düşünmek ya da olumlu düşünme yeteneğini bir daha kaybetmemek üzere kazanmak diyor uzmanlar ve bunun...