26 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi meclis görev dağılımı

Melikgazi Belediyesi meclis görev dağılımı

Melikgazi Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konulan görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereğince olağanüstü toplantısını gerçekleştirildi. Melikgazi Belediyesi'nde meclis görev dağılımı yapıldı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini satışa çıkardı!

Melikgazi Belediyesi 84 konut ve 2 iş yerini açık artırma ile satışa sunacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla önlemler alan Melikgazi Belediyesi’nin vezneleri, hafta sonu açık olacak.

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye veznesine emlak vergi ödemesini yapacak olan yurttaşlara hatırlatma yaptı. Melikgazi'deki vezneler cumartesi ve pazar günleri saat 09.00 ile 17.00 arası açık olacak.

Melikgazi Belediyesi meclis görev dağılımı Haberi

Melikgazi Belediyesi meclis görev dağılımı

Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, meclis gündeminde yer alan ve meclis başkan asıl ve yedek üyeleri, meclis başkan katipleri asıl ve yedek Üyeleri, encümen üyeleri, plan ve bütçe ile imar komisyon üyelerin seçimi gerçekleştirildi. Seçile liste şu şekilde: "Meclis Başkan Vekilliğine - Mehmet SAVRUK (Birinci Başkan Vekili) - Elmas SOLAK (İkinci Başkan Vekili) Meclis Asıl ve Yedek Katipliğine - Elmas SOLAK (Asıl Üye) - Haydar ÖZBEK (Asıl Üye) - Adnan HÜSREVOĞLU (Yedek Üye) - Şule YARIM ÇAM (Yedek Üye) İmar Komisyon Üyeliğine Bütçü Komisyon Üyeliğine Encümen Üyeliğine Hukuk Üyeliğine Çevre ve sağlık Üyeliğine A. Serdar ALTUNTUĞ - Mahmut SUNGUR - Mehmet BERK - Elmas SOLAK-Salih KASAP - Ahmet ULUKAYA - Yılmaz ÜÇKAN - Recep TİRİTOĞLU -...