28 / 03 / 2024

Melikgazi Belediyesi ulaşım hismetleri müdürlüğü

Melikgazi Belediyesi ulaşım hismetleri müdürlüğü

Bir şehrin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmasının en büyük etkisinin seri, engeliz, alternatifli ve güvenli yolların yer aldığını belirten Büyükkılıç, bu neden ile Melikgazi belediyesi olarak yolların güvenli ve seri olmasını önemsiyor.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

İETT Ulaşım Akademisi kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu UGETAM ile İETT arasında yapılan anlaşma uyarınca Ulaşım Akademisi kurulacak.

Melikgazi Belediyesi ulaşım hismetleri müdürlüğü Haberi

Melikgazi Belediyesi ulaşım hismetleri müdürlüğü

Bir şehrin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmasının en büyük etkisinin seri, engeliz, alternatifli ve güvenli yolların yer aldığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu neden ile Melikgazi belediyesi olarak yolların güvenli ve seri olmasını önemsiyor ve bu yönde yatırım yaptıklarını kaydetti. 

Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve hassasiyetten dolayı yeni bir müdürlük tahsis edeceklerini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Yol medeniyettir. 

Bu fikir ve ilke ile Melikgazi belediyesi olarak imar planlarında yer alan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Yolları açtığımız yetmiyormuş gibi bu yolların sürekli bakım ve onarımını gerçekleştirerek Güvenli ve seri ulaşımı sağlıyoruz. Sadece araç trafiğini değil yaya trafiği için özel yayalara yollar, geçişler ve bölümler oluşturuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve ciddiyetin bir ifadesi olarak ULAŞİM HİZLETLERİ...