23 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü kurdu!

Melikgazi Belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü kurdu!

Bir şehrin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmasının en büyük etkisinin seri, engeliz, alternatifli ve güvenli yolların yer aldığını belirten Büyükkılıç, bu neden ile Melikgazi belediyesi olarak yolların güvenli ve seri olmasını önemsiyor.



Bir şehrin ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmasının en büyük etkisinin seri, engeliz, alternatifli ve güvenli yolların yer aldığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu neden ile Melikgazi belediyesi olarak yolların güvenli ve seri olmasını önemsiyor ve bu yönde yatırım yaptıklarını kaydetti. 

Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve hassasiyetten dolayı yeni bir müdürlük tahsis edeceklerini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Yol medeniyettir. 

Bu fikir ve ilke ile Melikgazi belediyesi olarak imar planlarında yer alan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Yolları açtığımız yetmiyormuş gibi bu yolların sürekli bakım ve onarımını gerçekleştirerek Güvenli ve seri ulaşımı sağlıyoruz. Sadece araç trafiğini değil yaya trafiği için özel yayalara yollar, geçişler ve bölümler oluşturuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve ciddiyetin bir ifadesi olarak ULAŞİM HİZLETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ adı altında yeni bir birim oluşturuyoruz. 

Melikgazi de ulaşım bundan böyle daha bilgili, daha tecrübeli ve konusunda ihtisaslaşmış bir kadro ile ulaşım işleri yürütecektir. Birçok gelişmiş ülkelerde Ulaşım Mühendisliği bölümleri yer almaktadır. Ulaşım kendi başına artık ihtisaslaşmış bir kadro istemektedir" değerlendirmesinde bulundu... 

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Ulaşıır hizmetleri Müdürlüğünün kurulması, kadrosunun ihdas edilmesi ve çalışına yönetmeliğinin oluşturulması için Meclis'den karaı çıkaracaklarını sözlerine ekledi. 


Kayseri Haber 


Geri Dön