29 / 03 / 2024

melikgazi halı saha yapımı

melikgazi halı saha yapımı

Kayseri Melikgazi Belediyesi' nce 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Beyoğlu'ndaki halı saha yurt mu olacak?

İBB ve Beyoğlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Süleyman Solmaz yaptığı açıklamada, “Beyoğlu’nda yapılaşma yoğunluğu fazla, yeşil alan çok az. Depremde kullanılacak boş alan ihtiyacı var” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi'nden halı saha kiralama ihalesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı,Yenidoğan Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi'ndeki halı sahaları ihaleye çıkarıyor...

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi'nde son durum!

Küçük Ayasofya Mahallesi’nde daha önce halı saha olarak hizmet verilen alana yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

melikgazi halı saha yapımı Haberi

melikgazi halı saha yapımı


Kayseri Melikgazi Belediyesince 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak.


Melikgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe sınırları içerisinde yer alan yürüyüş ve koşu yolu bölümlerinde tartan pist serdiklerini böylece spor yapanların daha sağlıklı ve tozsuz ve çamursuz alanlarda spor yapmalarına imkan tanıdıkları hatırlatılarak, bundan böyle de çocukların toz- toprak içinde değil sağlıklı ve son derece yumuşak olmasına karşın yaralanmalara imkan vermeyen sentetik çimden futbol sahası inşa edileceği bildirildi.


Açıklamada, açık alan futbol sahaları için şehrin muhtelif yerlerinin belirlendiği ve birim fiyat üzerinden sentetik çim sahası yapılarak gençlere hediye edileceği kaydedilerek, ihale ile yapılacak olan sentetik çim saha işini almak isteyen firma sahiplerin belediyenin internet sitesinden gerekli bilgileri alabileceklerini...