26 / 04 / 2024

Melikgazi projeleri

Melikgazi projeleri

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi.

Melikgazi'de tarihi yapılar gün yüzüne çıkartılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Gülük Mahallesi’nde yer alan Sivil Mimari yapı da bakım ve onarım çalışması yapılacağını söyledi.

Memduh Büyükkılıç'tan semt polikliniği müjdesi!

Muhtarlar toplantısında açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi’nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda Semt Polikliniği için arazi de alt yapının tamamlandığını söyledi.

Melikgazi'de yol ve kavşak düzenlemeleri yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Girne Şehitler Caddesi ile Ahmetgazi Ayhan Bulvarının kesiştiği alanda yeni bir kavşak ve yol düzenleme çalışmasının yapılacağını söyledi.

Melikgazi projeleri Şehzadeler Belediyesi'ne örnek olacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Melikgazi Belediyesi'nin çok başarılı çalışmalar imza attığını söyledi. Çelik, "Marka haline gelen Melikgazi Belediyesi'nin Türkiye'ye nam salmış başkanının tecrübelerinden istifade etmek için geldik" dedi

Kayseri sanayi yatırımına Melikgazi'den gelişim desteği!

Kayseri sanayi yatırımına Melikgazi'den gelişim desteği geldi. Kayseri organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında deşiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırıma imkan tanınacağını söyledi.

Melikgazi'de 9 mahallede cadde iyileştirmesi yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ifi merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını da söyledi.

Melikgazi'de trafiğe el atıldı!

Melikgazi'de trafiğe el atıldı. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve de 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyledi.

Melikgazi'de 9 mahalle iyileştirilecek!

Melikgazi'de 9 mahalle iyileştirilecek. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyledi.

Melikgazi'den yeni imar projeleri!

İmar planlaması yapıldığını hatırlatan Dr. Büyükkılıç, Belediyesi olarak Kayseri'nin sağlık, eğitim, kültür, sporuna katkı sağladığı gibi sanayi ve ticaretine de katkı ve destek olduğunu belirtti.

Melikgazi'den yeni imar planı!

Melikgaz Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile İslah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Melikgazi Belediyesi'nce yeni imar planı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile Islah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Melikgazi kavşak düzenleyecek!

Memduh Buyükkılıç, güvenli, seri ve akışkan ulaşıma buyuk önem verdiklerini ve bu amaç ile Gesi Yeşilyurt Mahallesinde yer alan devlet yolunda bir dizi çalışma yapılacağını bildirdi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Memduh Büyükkılıç Melikgazi ilçesinde hiç gecekondu inşa edilmediği gibi olanlar ıslah edilerek bugün örnek ve referans belediyesi kentleşme modeli ve uygulaması Kayseri'ye kazandırılmıştır." dedi.

Melikgazi Gölbaşı asfaltlanıyor!

Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yükselen bloklar ile ilçenin fiziki yapısının değiştiğini söyledi.

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla değiştiğini dile getirdi.

Melikgazi'de ulaşım projeleri sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan altınoluk ile Karacaoğlu semtlerine olmak üzere 2 üst geçit yaptırılacağını bildirdi.

Melikgazi projeleri Şehzadeler Belediyesi'ne örnek olacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Melikgazi Belediyesi'nin çok başarılı çalışmalar imza attığını söyledi. Çelik, "Marka haline gelen Melikgazi Belediyesi'nin Türkiye'ye nam salmış başkanının tecrübelerinden istifade etmek için geldik" dedi

TOKİ Kayseri Melikgazi'de konut seçimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 278 adet konut için konut seçim dönemi 1 Mayıs'ta başladı...

TOKİ'nin yeni projeleri düşük katlı konutlardan oluşacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya, Kayseri, Muğla, Karabük, Manisa ve Yozgat'ta hayata geçirilecek projeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile düşük katlı olarak tasarladı...

TOKİ Kayseri Melikgazi'de konut seçimleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 278 adet konut için konut seçim dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor...

TOKİ İstanbul projeleri 2013!

TOKİ İstanbul projeleri 2013 kapsamında yer alan TOKİ Kayaşehir 19. Bölge, TOKİ Halkalı ve TOKİ Tuzla projeleri hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonuçları listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 278 adet konut için kura çekilişi gerçekleşti...

TOKİ Kayseri Melikgazi'de konut seçimleri 1 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 278 adet konut için konut seçim dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor...

Melikgazi projeleri Haberi

Melikgazi projeleri

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi. Melikgazi İlçesinin büyük bir gelişme ve büyüme gösterdiğini yeni yerleşim alanlarının ilçeye kazandırıldığını ve Melikgazi Belediyesi'nin ilçenin her yerinde varlığını gösterdiğini bu neden ile yatırımlarda bu gelişmeye paralel olarak artış olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "2016 yılı Melikgazi Belediyesi için yine yatırımlar zincirinin bir devamı olacaktır. 

Bu toplantı da yatırım sıralaması, ihale tarihleri ve bütçe planlaması yapıldı. Sonuç itibari ile birimler arasında uyum ve koordinasyon sağlanarak yatırım ve hizmetlere start verildi" dedi. 


2016 yılı bütçesinin 300 milyon TL olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 2015 yılından devam eden hizmetler yanında 2016 yılında...