18 / 04 / 2024

Melikgazi yağış

Melikgazi yağış

Melikgazi Belediyesi, 20 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketi sonucunda oluşan hasarların ardından köprülerin yenilenmesi için 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihale yapacak...

Melikgazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla önlemler alan Melikgazi Belediyesi’nin vezneleri, hafta sonu açık olacak.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı emlak vergisi ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilçenin adeta fiziki haritasının değiştiğini, kentsel dönüşüm ile yeni semtleri ile de bireylerin sosyal yaşamlarının değiştiğini açıkladı. 

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...

Melikgazi Büyükince Konağı restore ediliyor!

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alan tarihi yapıların onarılarak hizmete sunulduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, aslına uygun onarımı devam eden Büyükince Konağının eski kimliği ile bir kültür ve sosyal yaşam merkezi olacağını bildirdi.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi planlı ve düzenli bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. İlçemizde gecekondu yapılmamaktadır. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz, modern yapılarla yaşanabilir mahallelere kavuşmuştur." dedi.

Melikgazi Mimarsinan'a çok amaçlı spor tesisi inşa edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi Demokrai Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal ve spor tesisi inşa edeceklerini söyledi. Büyükkılıç, ''Bu tesisimiz bölgenin sosyal yaşamına renk katacak'' dedi.

Melikgazi ikinci el eşya pazarı yeni yerine taşındı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, ikinci eşya pazarı olarak tabir edilen halk arasında bitpazarı olarak bilinen alanın yeni yerine taşındığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor!

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor. MELİKGAZİ Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Başkan Yardımcılan ve Birim Müdürlerinin olduğu kalabalık bir ekip ile Malatya'ya çıkarma yaptı.

Memduh Büyükkılıç: Melikgazi'ye balıkçılar lokantası yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesinde yer alan ULUĞ Sokakta çevre düzenleme ve şehir Estetik çalışması yaparak Kayseri'yi yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını bildirdi.

Yaşar Aşçıoğlu: Moralim bozuldu, yatırım yapmayacağım

 Aşçıoğlu İnşaat'ın sahibi ve İnşaatçılar Derneği Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, "Likör arsasındaki projeden başka bir şey yapmayacağım. Ne arsalar geliyor, elimin tersiyle itiyorum. Moralim bozuldu" dedi

Lavanta'da 137 bin Euro'ya! Teslimler başladı!

Akdeniz'de oluşan “konsept yaşam alanları“  ihtiyacına kaliteli ve özgün projelerle cevap vermek üzere Kalkan'da Lavanta projesini hayata geçiren Mediterra, Lavanta'da birinci fazdaki evlerin teslimatına başladı

Melikgazi yağış Haberi

Melikgazi yağış

Melikgazi Belediyesi, 20 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketi sonucunda oluşan hasarların ardından köprülerin yenilenmesi için ihale başlattı. İhale; 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. İhale sonrası iş 45 günde tamamlanacak.



İHALE İLANI: 

KÖPRÜ VE BETON DUVAR YAPIMI MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 7129


TAŞKİN DERLERDE OLUŞAN HASARLARIN YENİLENMESİ, TAŞKİN DERE ÜZERİNDEKİ


KÖPRİLER VE BETON DUVAR YAPTIRILACAKTIR


MELİKGAZİ BELEDİYESİ 


20082014 TARİHİNDE MEYDANA GELEN SEL FELAKETİ NETİCESİNDE TAŞKIN DERLERDE OLUŞAN HASARLARIN YENİLENMESİ, TAŞKIN DERE ÜZERİNDEKİ KÖPRİLERİN VE BETON DUVAR İMALATLARININ YAPILMASI İŞİ yapım işi 4734 


sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir, ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/112731


1- İdarenin


a) Adresi : SEYİTGAZİ MAH. NUHNACİ YAZGAN CAD. NO:34 38030 MELİKGAZİ/KAYSERİ


b) Telefon ve faks numarası :...