25 / 04 / 2024

Menderes depremleri

Menderes depremleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

1990 yılında Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın naaşları anıt mezarda toprağa verilmiş!

1990 yılında Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatih Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın İmralı'dan getirtilen naaşları, devlet töreni ile Vatan Caddesi'nde yaptırılan anıt mezarda toprağa verilmiş.

1990 yılında Adnan Menderes'in anıtmezarı Vatan Caddesi'nde yapılacakmış!

1990 yılında Adnan Menderes, Fatih Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın mezarları Yassıada'dan İstanbul'a nakledilecekmiş. İstanbul'da anıtmezar için Vatan Caddesi'nde, Karayolları'na ait 16 dönümlük alan uygun görülmüş.

1990 yılında Adnan Menderes'e Boğaziçi'nde anıt-mezar yapılması kararlaştırılmış!

1990 yılında, Anayasa'yı ihlal suçundan idam edilen Başvekil Adnan Menderes ve Hasan Polatkan ile Fatih Rüştü Zorlu'nun siyasi itibarlarının iadesinden sonra İstanbul'a nakledilecek mezarları için Boğaziçi'nde ''anıt-mezar'' yapılması kararlaştırılmış.

İzmir Menderes'te 6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Menderes'te bulunan 10.015 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Menderes Satış Memurluğu tarafından 27 Nisan 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İzmir Menderes'te 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü tarafından İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan 11.965,00 metrekare arsanın satışı 4 milyon 421 bin 400 TL'ye 30 Mart 2015 tarihinde ihale edilecek.

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

Menderes Türel'den yatırım müjdesi!

Hafta sonu Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerine tüm ekibi ile birlikte çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dev yatırımların ve projelerin müjdesini verdi...

Esenler Menderes 15 metrelik yol için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenler İlçesi, Menderes Mahallesinde 15. metrelik yol açılmasına ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün itibariyle askıya çıkarıldı...

Menderes Nehri taştı!

Aydın'da etkisini artıran sağanak yağmur, Büyük Menderes Nehri'nin Söke'den geçen bölümünde taşkına neden oldu. Kar sularının erimesiyle yağmur sularının debisi yükselince Menderes Nehri'ne Beşparmak Dağları'ndan Söke Ovası göle döndü.

Menderes Türel, Litvanyalı yatırımcıları Antalya'ya davet etti!

Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Türel, Büyükşehir'in Boğaçayı, Konyaaltı sahili, KepezSantral gibi dev projeleri için Litvanyalı yatırımcılara seslendi.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Aydın'da Menderes Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Aydın'da kurulması planlanan ve Adnan Menderes'in hatırasını yaşatacak eserlerin de sergileneceği Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Menderes devlet hastanesi planları onaylandı!

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programına aldığı hastane projesinin yapılacağı alan ile ilgili planlar da tamamlandı. Menderes Belediyesi’nin ardından proje alanı ile ilgili düzenleme İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de geçti.

Menderes depremleri Haberi

Menderes depremleri


İzmir'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.




Yeni...