28 / 03 / 2024

Menderes devlet hastanesini inşaatı

Menderes devlet hastanesini inşaatı

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Yapımına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi inşaatının durma sebebine ve ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHPli Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Menderes'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı gayrimenkul 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimenkulün ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35’nci maddesi (a) bendinde belirtilen Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak. 

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Ceylanpınar'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor!

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması yetkilileri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesini dün hizmete açtı.

Eyüpsultan'a iki yeni hastane müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçeye iki yeni devlet hastanesini yapılacağının müjdesini verdi.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarının yeniden başlayacağının müjdesini verdi...

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu 29 Ağustos’ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, aile sağlığı merkezinin açılış töreninde Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 29 Ağustos’ta, Çekmeköy Devlet Hastanesini de 15 Temmuz’da açılacağını söyledi.

Menderes devlet hastanesini inşaatı Haberi

Menderes devlet hastanesini inşaatı

İzmir Menderes'te, Menderes Devlet Hastanesi'nin yapımına 2016 yılında başlanmıştı. İnşaatın 2018 yılında bitirilmesi planlanıyordu. Fakat, inşaattaki çalışmalar bir yıldan uzun süredir durdu. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. Başkan, Kayalar Menderes'in unutulduğunu ifade etti. 

İlçede devlet hastanesi olmamasının en büyük sorunların başında geldiğini söyleyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar şunları söyledi: "Geçmiş dönemde inşaatı başlayan ancak yapım ihalesini kazanan şirketin iflasının ardından ikinci şirketin de dolar artışı nedeniyle işten çekildiği ve bir yıldan uzun süredir bir çivi dahi çakılmayan devlet hastanemiz çürümeye bırakıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Binali Yıldırım İzmir’e gelerek Kınık ve Foça Devlet Hastanelerinin açılışını yapıyor. Kendisine soruyorum Menderes üvey evlat mı? Mendereslinin hayali...