28 / 03 / 2024

Menemen Plastik OSB adres

Menemen Plastik OSB adres

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak

Menemen Plastik İhtisas Organize’de sadece iki parsel kaldı!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar devam ediyor. Bölgenin 14 parselinde ise üretim hız kesmeden devam sürüyor. 

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi!

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitlediğini açıkladı. 

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Menemen Plastik İhtisas OSB'de imar değişikliği talebi!

Menemen Plastik İhtisas OSB'deki doluluk oranının yüzde 75'e çıkarılması için harekete geçildi. OSB yönetimi genişleme bölgesi için imar planı değişikliği talep edildi.

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

İzmir Menemen OSB'de 3 parsel sahibini buldu!

Türkiye´nin tek Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (MPİOSB) 3 firmanın daha yatırım yapacağı parseller kura çekimiyle belli oldu.

İzmir Menemen OSB'de 6 fabrikanın inşaatı başlayacak!

Altyapı yatırımlarının devam ettiği İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika inşaatları da sürüyor. Bu yıl içerisinde 6 yatırımcının daha inşaata başlaması bekleniyor.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Haskom Yapı Hafriyat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskom Yapı Hafriyat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Sezigen tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Eski Turgut Özal Caddesi'nde kuruldu.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

İzmir Atatürk OSB'de ruhsatlar dağıtılıyor!

Türkiye'nin tek plastik ihtisas organize sanayi bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayine ivme kazandıracak.

Menemen Plastik OSB adres Haberi

Menemen Plastik OSB adres


Plastik sanayisinin hammadde temin merkezi olan Petkim’e, İZBAN hattına, İzmir-Çanakkale Otoyolu’na, Aliağa çevresindeki limanlara ve İzmir Alsancak Limanı’na yakınlığı ile öne çıkan Menemen Plastik İhtisas OSB yeni yıla hızlı girdi. 42 sanayi parselinin yer aldığı OSB’de tüm altyapı inşaat ve tesisat işleri bu yılın ilk yarısında tamamlanarak bölge çalışmaya hazır hale getirilecek. İlk ruhsat da şubat ayının ilk haftasında bölgenin önemli yatırımcılarından Medusa Plastik’e verilecek. Ruhsatlandırma konusunda Medusa Plastik’i 10 dolayında firma daha takip edecek. Bu firmaların yıl içinde inşaata başlamaları bekleniyor. 


2015’e borçsuz girdiklerini ifade eden Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, “Deneyimli bir kadro ile bölgemizi en kısa sürede ülke ekonomisine kazandırmak ve katılımcılarımıza en iyi hizmeti sunmak için arı gibi çalışıyoruz. İlk ruhsatı şubat...