25 / 04 / 2024

mengum yatırım anadolu

mengum yatırım anadolu

MEG Mekanik'in sahipleri de gayrimenkul yatırımcısı olmaya karar verdi. Alışveriş merkezi, hastane, otel, lojistik depoları gibi ticari gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kurulan Megnum Yatırım'ın öncelikli hedefi ise Anadolu şehirleri.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

OSB'lerde fabrika yatırımı arttı!

Plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi, Anadolu’nun önde gelen kentlerinden birindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırıma odaklandı. 139 dönümlük arsada 65 milyon liralık yatırım hayata geçirilecek.

Kar Group'tan yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırım!

Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yatırımlar hayata geçiren Kar Group, yıl sonuna kadar toplam 180 milyon liralık yatırım planlıyor.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Türkiye'de AVM'lere yapılan yatırım 58 milyar dolar!

Anadolu Sohbetleri Buluşmaları etkinliğinde konuşma yapan AYD Başkanı Belgü, "Alışveriş merkezleri için 58 milyar dolarlık bir yatırım var ve 520 bin kişi bu yerlerde istihdam ediliyor" dedi.

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

mengum yatırım anadolu Haberi

mengum yatırım anadolu

Polat Holding, Ülker, Afken, Metro Group gibi pek çok büyük şirketin gayrimenkul yatırımlarında binaların mekanik işlerini üstlenen MEG Mekanik'in sahipleri de gayrimenkul yatırımcısı olmaya karar verdi. Alışveriş merkezi, hastane, otel, lojistik depoları gibi ticari gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kurulan Megnum Yatırım'ın öncelikli hedefi ise Anadolu şehirleri.

ATIL KALANA DA TALİBİZ'
Megnum'un Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Arslan, özellikle alışveriş merkezi işinde büyük bir oyuncu olmak için çalışacaklarını belirterek, gelecek 5 yılda 200 milyon dolara varan yatırım hedeflediklerini söyledi. "Bu miktarın yarısını Anadolu şehirlerine yatıracağız. Geri kalan 100 milyon doları da İstanbul ve civarı için kullanırız" diyen Orhan, şöyle devam etti: "Anadolu'nun alışveriş merkezi olmayan şehirlerine gireceğiz. Şunu da belirtmeliyim ki; İzmir, Ankara gibi büyük şehirleri saymadan Anadolu diyorum. Herkesin...