26 / 04 / 2024

Mepaş Entegre 2015

Mepaş Entegre 2015

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesinin toplantısı 30 Aralık'ta!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi'nin ÇED toplantısı 30 Kasım 2015 günü yapılacak!

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesinin toplantısı 12 Kasım'da!

Kars Merkez'de bulunan Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Sakarya Entegre Katı Atık Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi'nde yer alan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 1 Eylül 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Mepaş Entegre, müşteri ihtiyacına yönelik yatırımlarını şekillendirecek!

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Mepaş Entegre, Montanstahl ile stratejik ortaklık anlaşması yaptı!

Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Montanstahl'ın Türkiye satışlarını yürütmek üzere stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Adana'da Misis Termik Santali Entegre projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Adana Ayas Elektrik Üretim A.Ş tarafından, ' Misis Termik Santali Entegre ' projesi için 5 Mart 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

2015 dekorasyonda malzemelerin farklı kullanıldığı yıl olacak!

Gönye Proje Tasarım, 2015 yılında ev dekorasyonuna hakim olması beklenen yeni trendleri açıkladı. Buna göre 2015, tek bir malzemenin bir bütünlük içinde farklı işlevlere entegre edildiği bir yıl olacak. Çevreci tasarımların öne çıktığını göreceğiz.

Dekorasyonda malzemeler farklı işlevlerde entegre edilecek!

Gönye Proje Tasarım, 2015 yılında ev dekorasyonuna hakim olması beklenen yeni trendleri açıkladı. Buna göre 2015, tek bir malzemenin bir bütünlük içinde farklı işlevlere entegre edildiği bir yıl olacak.

İstanbul Metrorail Forumu ve Sergisi 9-10 Nisan 2015'te sergilenecek!

9 - 10 Nisan 2015 yılında düzenlenecek “ İstanbul MetroRail Forumu ve Sergisi ” çevreci, hızlı, engelli dostu, entegre ve sürdürülebilir metro yatırımlarına ışık tutacak.

Mepaş Entegre 2015 Haberi

Mepaş Entegre 2015

Bünyelerindeki lazer, plazma ve giyotin kesim üniteleriyle tedarik ve üretimin tüm süreçlerine yönelik hizmet verdiklerinin altını çizen Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, pazar paylarını artırmak için müşterinizi değişen ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını şekillendireceklerini açıkladı. Şahin, geniş ürün gamları ve yüksek kapasiteli depolarının da söz konusıi hedefe destek vereceğinin altını çizdi. 




Artan farklı müşteri ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda çözümler üretebilmek adına yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Mehmet Ali Şahin, halen mevcut makine parkı ile yılda yaklaşık 8 bin ton nitelikli çelik ürünü işleme kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Üretim süreçlerinin ISO 9001:2008 TUV CERT tarafından sertiflkalandırıldığını anlatan Şahin, imalat sürecinde lazer ve plazma kesim tezgahı makineleri kullandıklarını kaydetti. 



"Lazer kesim makinelerinde hızı artırmak için yatırım yapılacak" 

Sektördeki pazar...