16 / 04 / 2024

Mepaş Entegre çalışmaları

Mepaş Entegre çalışmaları

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Sultanbeyli Metrosu için çalışmalar başladı!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna entegre edilecek olan Sultanbeyli Metrosu için çalışmalar başladı.

İkitelli Şehir Hastanesi'nde çalışmalar başladı!

800 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışmalar başladı. Proje tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde hafriyat çalışmaları başladı!

2 milyon metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde hafriyat çalışmaları başladı. Proje tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak.

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçe belediyesi ile birlikte kentteki 30 yıllık katı atık sorununa çözüm olacak entegre katı atık yönetimi tesisinin inşaat çalışmaları başladı.

Geyve altyapı sistemi için inşaat çalışmaları devam ediyor!

Geyve’nin sağlam ve entegre altyapı sistemine kavuşması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz, dedi.

Entegre Su Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan ve Avrupa standartlarında olacağı belirtilen "Entegre Su Projesi" kapsamında görevli bir heyet ilçede incelemelerinde bulundu. Entegre Su Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

Hamit Tuna Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesi'ncle Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettikleri 232 bin metrekare alanda inşasına başlanan bin 250 yataklı Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi.

Arena Residence'ta 80 bin 600 TL'ye! İnşaat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü'nde yükselen Arena Residence projesinin A bloğun harfiyat çalışması bitti, inşaat çalışmaları başladı

Nefes Rezidans'ta erken teslim çalışmaları sürüyor! 60.800 TL'ye!

Rüya Nefes Residence projesi kapsamında erken teslim için inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Projede fiyatlar 60 bin 800 liradan başlıyor

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Mepaş Entegre çalışmaları Haberi

Mepaş Entegre çalışmaları

Bünyelerindeki lazer, plazma ve giyotin kesim üniteleriyle tedarik ve üretimin tüm süreçlerine yönelik hizmet verdiklerinin altını çizen Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, pazar paylarını artırmak için müşterinizi değişen ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını şekillendireceklerini açıkladı. Şahin, geniş ürün gamları ve yüksek kapasiteli depolarının da söz konusıi hedefe destek vereceğinin altını çizdi. 




Artan farklı müşteri ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda çözümler üretebilmek adına yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Mehmet Ali Şahin, halen mevcut makine parkı ile yılda yaklaşık 8 bin ton nitelikli çelik ürünü işleme kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Üretim süreçlerinin ISO 9001:2008 TUV CERT tarafından sertiflkalandırıldığını anlatan Şahin, imalat sürecinde lazer ve plazma kesim tezgahı makineleri kullandıklarını kaydetti. 



"Lazer kesim makinelerinde hızı artırmak için yatırım yapılacak" 

Sektördeki pazar...