20 / 04 / 2024

Meral Akşener özelleştirme tepkisi

Meral Akşener özelleştirme tepkisi

Dün Sivas ve Tokat'ta seçmenlere hitap eden İyi Partli Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, umhurbaşkanı seçilirse ilk işinin satılan fabrikalarının sözleşmelerini iptal etmek olduğunu söyledi...

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Meral Akşener: Esnafın kiralarını kaldırın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Dudullu Metro Hattı Kayışdağı Durağı'nda yaptığı incelemelerden sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Meral Akşener'den Kanal İstanbul eleştirisi! 

İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Meral Akşener'den esnaf kiraları açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kiralar pahalı, stopaj çok yüksek, cumartesi ve pazar günleri dükkanların kapanması müthiş bir kaygı yaratmış durumda" dedi.

Meral Akşener'den kira stopajı açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada, "İktidarda olsak esnafımızı zorlayan elektrik faturası, kira stopajı ve sigorta primlerini, Mart 2020'den başlayarak 2021 sonuna kadar yüzde 25 düşürürdük" dedi.

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili siyasileri bilgilendirme kapsamında Meral Akşener'le konuştu. Meral Akşener, "İstanbul’da ikamet eden bir şahıs olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi...

Meral Akşener: Konut fiyatları bir haftada yüzde 10 arttı!

Konut kredisinde başlatılan kampanyalar sonucunda fiyatlarda yüzde 10 artış yaşandığını belirten Akşener, "Salt inşaatla büyüyüp kalkınacağımızı düşünen bir ekonomi anlayışı var" dedi...

Meral Akşener'den esnafın kira stopajı kaldırılsın önerisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüsle mücadele kapsamında esnafın kira stopajının kaldırılmasını önerdi...

Meral Akşener özelleştirme tepkisi Haberi

Meral Akşener özelleştirme tepkisi

İyi Partli Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener dün Sivas ve Tokat'ta seçmenlere hitap etti. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akşener cumhurbaşkanı seçilirse ilk işinin satılan fabrikalarının sözleşmelerini iptal etmek olduğunu söyledi.

Akşener "Bunlar ancak satmayı biliyor. Ne varsa her şeyi sattılar. 453 milyar dolar borç aldılar. 70 milyar dolara ne varsa aldılar. 16 yılsa 2 trilyon dolar vergi topladılar. Tekel'i sattılaryerine fabrika yaptılar mı? Şekeri sattılar yerine fabrika yapacaklar mı? Peki, toplanan paralar nereye gitti kardeşim?" diye...