27 / 04 / 2024

Meral Akşener şeker fabrikaları

Meral Akşener şeker fabrikaları

Dün Sivas ve Tokat'ta seçmenlere hitap eden İyi Partli Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, umhurbaşkanı seçilirse ilk işinin satılan fabrikalarının sözleşmelerini iptal etmek olduğunu söyledi...

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Siyasetteki olumlu tablo borsaya da yansıdı. BİST 100 endeksi 5.479 puana yükseldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yeniden altılı masaya dönmesi ile başlayan olumlu hava bu sabahki rakamlara da yansıdı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi açılışta, önceki kapanışa göre 87 puan birden yükselerek 5.479 puana yükseldi.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? İşte uzmanların tahminleri

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde TL'deki değer kaybının daha da hızlanması bekleniyor. İyi Parti lideri Akşener’in bugün altılı masadan ayrılmasının ardından iç piyasalar dalgalı bir seyir izlerken, analistler TL’deki değer kaybının önümüzdeki süreçte devam edeceğini öngörüyor.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

5 şehir hastanesinin Danimarkalı şirkete devredilmesi TBMM’de!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesinin Danimarka Şirketi ISS'ye devretmesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuştu. 

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Meral Akşener şeker fabrikaları Haberi

Meral Akşener şeker fabrikaları

İyi Partli Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener dün Sivas ve Tokat'ta seçmenlere hitap etti. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akşener cumhurbaşkanı seçilirse ilk işinin satılan fabrikalarının sözleşmelerini iptal etmek olduğunu söyledi.

Akşener "Bunlar ancak satmayı biliyor. Ne varsa her şeyi sattılar. 453 milyar dolar borç aldılar. 70 milyar dolara ne varsa aldılar. 16 yılsa 2 trilyon dolar vergi topladılar. Tekel'i sattılaryerine fabrika yaptılar mı? Şekeri sattılar yerine fabrika yapacaklar mı? Peki, toplanan paralar nereye gitti kardeşim?" diye...