25 / 04 / 2024

meram belediyesi yeni kompleks

meram belediyesi yeni kompleks

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mevlana Hazretleri’nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi’nin yanında yapacakları kompleks ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Konya Meram Turgutreis Evleri için ön kayıtlar başlıyor!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi, ilçe genelinde yeni konut projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Konya Meram Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

T.C. Konya Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alavardı Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

meram belediyesi yeni kompleks Haberi

meram belediyesi yeni kompleks


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla şehre kazandıracakları örnek bir kompleks hakkında bilgi verdi.

“KÜLTÜREL MİRASIMIZI YAŞATMALIYIZ”

Bir inkişaf ve inşa sürecinden geçtiğimizi kaydeden Başkan Toru, “Hepimiz için önem arz eden konu; tarihimizi, kültürümüzü, kültürel mirasımızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Kadim medeniyetimizde, şehircilik alanında ve mimari alanda çok köklü eserler bırakıldı. Bu eserleri şehirlerimizde birer inci tanesi olarak görüyoruz. Konyamızda da pek çok eser var bu anlamda. Bu eserleri gelecek nesillere aktarma adına restorasyon çalışmalarımız var ancak yeni inşa edilen yapıları da; Selçuklu mimarisine, bizim tarihimize, kültürümüze uygun şekilde inşa etmemiz gerekiyor. Bölgemizde kentsel dönüşüm sahasında kalan Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde yapacağımız Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi’yle ilgili uzun bir süre çalışma dönemimiz oldu. İstediğimiz mimari özelliklere...